Darkglass ADAM

Aggressively Distorting Advanced Machine

Varenr: 1143796
6 990,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  den aggressivt forvrengende avanserte maskinen er resultatet av et samarbeid med en av de mest berømte artistene i dagens metallscene - Adam" Nolly" Bli bra. Denne pedalen fanger Nollys hele tonale arsenal omhyggelig foredlet av mange års dyptgående testing og erfaring i en slående kabinett.



Adam har tre fullt programmerbare roterende fotbryter. Hver av disse lagrene din unike blanding av komprimering, forvrengning, impulsresponser, EQ -parametere og signalkjedeinnstillinger. Med et unikt og innovativt topp topp Precision Touch Slider-grensesnitt, for sitt 6-bånds programmerbare ekv.



Det har også et USB-C-lydgrensesnitt og balanserte stereoutganger for studiotonitorer og er utstyrt med en ekstra nøyaktig kromatisk tuner, som også fungerer bra med nedstemte gitarer og basser.

 

komprimering

Kontrollerer mengden inngangsforsterkning til kompressoren og bruker intelligent riktig mengde sminkeforsterkning slik at signalet ditt alltid blir drevet på passende nivå, uansett hvor mye komprimering som brukes.

 

stasjon

legger til forvrengning og kjør til signalet ditt. Sveiv denne knotten for å påføre Nollys favoritt vintage forvrengning til den forvrengte delen av signalkjeden.

 

tegn

Endringer Tonen i forvrengningen, og tilfører lysstyrke til forvrengningssignalet.

 

blanding

blandinger mellom forvrengningssignalet og Det rene sidekonsignalet

 

nivå

Kontrollerer mastervolumet til Adam.

& nbspp ;

Touch Sensitive Slideers

Hver glidebryter har en -12 dB til 12 dB -område. Fra venstre til høyre tilsvarer frekvensbåndene for hver glidebryter en lav hylle, 250 Hz, 500 Hz, 1,5 kHz, 3 kHz, og en høy hylle.

 

Input

Dette er den primære instrumentinngangen på Adam. Koble instrumentet eller utgangen fra pedalkortet til 1/4 ”Mono Jack.

 

aux i

Stereoinngangen til Adam muliggjør avspilling av å støtte spor mens du øver eller tar opp. Koble mobiltelefonen, den bærbare datamaskinen etc. til 1/8 ”stereo -jack.

 

hodetelefonutgang

The Hodetelefonutgangen kan håndtere hodetelefoner med en impedans på 16 - 600 ohm. Koble hodetelefonene til 1/8 ”stereo -jekken og sett ønsket nivå fra det dedikerte potensiometeret ved siden av Jack.

 

balanserte utganger

De to balanserte utgangene gir ruting allsidighet og muligheten til å bruke Adam som et fullt utstyrt lydgrensesnitt.

 

Direkte utgang

Direkte utgang

 

Direkte utgang

 

direkte utgang

 

direkte utgang

direkte output

En XLR-utgang med en bakkeløftbryter gir en pålitelig standardforbindelse til et miksebord eller et eksternt lydgrensesnitt for et garantert signal med lite støy.

 

Midi i

En standard 1/8 ”TRS Jack tillater kobling av en ekstern MIDI -kontroller til Adam for enda mer fleksibilitet.

& nbspp ;

USB

USB-C-porten låser opp Adams USB-lydgrensesnittfunksjoner og aktiverer interaksjon med Darkglass Suite Desktop-appen, noe som gir mulighet for programvareoppdateringer og tilgang til Darkglass IR -biblioteket, som inneholder hundrevis av kabinettsimuleringer.

 

Dimensjoner

18*12*6 cm | Vekt 0,7 kg