Daredevil Pedals Silver Solo

Range Boost

Varenr: 1173239
Daredevil Pedals Silver Solo Range Boost Daredevil Pedals Silver Solo Range Boost Daredevil Pedals Silver Solo Range Boost Daredevil Pedals Silver Solo Range Boost
3 142,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Det er ikke som alle de andre ... dette løftet har en strammere lav ende, skarpere bitt og mer produksjon enn de vanlige Germanium Rangemaster -klonene. Silver Solo er en redesignet versjon som bruker silisiumtransistorer og et toneblandingsalternativ for å oppnå sitt søte sted. Det fremhever dynamikk og tekstur mens du øker volumet, og skyver tonen gjennom blandingen, når du trenger det ekstra kuttet. Du får mer opprettholdelse og en søt harmonisk kant til hver lapp. Jeg bruker den til soloer, men denne fungerer også bra for å legge til kutt i rytmetonen din. 'Range' -kontrollen justerer hvilke frekvensene som skyves opp. Fullt CW er det klassiske Bright Treble Boost, og feier den CCW gradvis inkluderer mer lav-end til det når et fullt utvalg.


Ta en vintage Marshall og skyv frontenden for tidligere oppbrudd. Legg litt storfekjøtt i enkeltspoler, få Rippin '80 -talls metalltoner eller lysere opp vintage tweed -forsterkere; Denne pedalen gjør alt. Stilen blir spesielt hørt på det første sabbatalbumet, Claptons Bluesbreakers, T.Rex og Queen Albums og er et hemmelig våpen med stor tone. Sølvsoloen samhandler med gitaren din best når den brukes først i pedalkjeden.

 

Hovedfunksjoner:
• Treble Booster Effects Pedal
• Silisiumtransistorområde Style Gain Circuit
• Flott som Boost eller 'Always-On' Tonegenerator
• Variabelt EQ -område - For å justere det skyvede frekvensområdet - fra klassisk diskant til full rekkevidde til full rekkevidde
• Flott for stabling med andre effekter og ampere
• Reagerer bra på volumrull når du er satt Først i signalkjeden
• True bypass -bytt
• Alle hånd kablet i Chicago, IL, USA
• Drevet av (Opt.) 9V batteri eller (Opt.) Regelmessig 9V DC PSU (Center - , 2,1 mm, & lt; 100 mA strømtrekk)