Daredevil Pedals Northern Creeper

Silicon Fuzz

Varenr: 1173236
Daredevil Pedals Northern Creeper Silicon Fuzz Daredevil Pedals Northern Creeper Silicon Fuzz Daredevil Pedals Northern Creeper Silicon Fuzz Daredevil Pedals Northern Creeper Silicon Fuzz
3 187,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
30.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

The Northern Creeper er en ekte Daredevil Pedals original - nå med oppdatert nye kunstverk er dette nøyaktig samme klassiske krets som originalen. Balansert, grisete, søt og masse opprettholdelse, den inneholder en av de beste allround fuzz-tonene, som minner om begynnelsen av 70-tallet av Shin-Ei eller Maestro. Det holder seg tett for akkorder, knaser når du vil at den skal og dekker et stort utvalg av vintage fuzz -farger og toner.

 

Alle hånd kablet med silisiumtransistorer og ekte bypass, Northern Creeper er en original kretsdesign og en av de eldste pedalene i Daredevil -avstamningen. Dette er hva du hører i hodet ditt når noen nevner vintage fuzz. Mer output, til og med tonespons og mer gevinst. Stor, grisete, blåst ut og mettet, men stram nok til å holde sin egen i en levende setting. Den nordlige Creeper har en raspy, knasende kant og masse opprettholdelse med litt lav-end sag. Du kan til og med få en mer utsultet følelse ved å bruke tilnærmingen om 'ol' døende batteri '. Det åpnes også virkelig og tilfører litt harmonikk med en sveivt rørforsterker.

 

Kast en i Boogie -varebilen din og spre litt fuzz!

 

Hovedfunksjoner:
• Silisium fuzz-effekter Pedal
• Middels til høy-gain vintage-stil original krets
• forblir tett for akkorder, crunches når du vil ha det , som dekker et stort utvalg av vintage fuzz-farger og tone
• Balansert EQ-rekkevidde for store lavmål og mye midtbitt
• True bypass-bytte
• Alt hånd kablet i Chicago, IL, USA
• Drevet av (Opt.) 9V batteri eller (Opt.) Regelmessig 9V DC PSU (Center -, 2,1 mm, & lt; 100 mA strømtrekk)