Daredevil Pedals Daisho - Earl Slick

Fuzz Octave

Varenr: 1173233
Daredevil Pedals Daisho - Earl Slick Fuzz Octave Daredevil Pedals Daisho - Earl Slick Fuzz Octave Daredevil Pedals Daisho - Earl Slick Fuzz Octave Daredevil Pedals Daisho - Earl Slick Fuzz Octave
3 716,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
16.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Et vågalt samarbeid med den legendariske gitaristen Earl Slick. Denne 2 i 1 er designet for maksimal dynamisk fuzz og oktavkontroll. Denne originale designen Fuzz holder kontrollene enkle. Volum og få kontroll, med en dybdeslag for å øke eller dempe den lave enden. CCW er vintage og lys med nok tekstur til å skjære gjennom. Vri dybdeknappen til høyre og lytt til bunnen fet opp, og bring tonen din rett tilbake til moderne fuzz -kraft.

 

Oktaven over kretsen er stablet før fuzz Å gi deg mest mulig effekten har å tilby. Dobbelt stopp blir til virvlende, gnager Sonic Freq-Out. High end harmoniske toner som rører opp Hendrix-lignende opprettholdelse og synger søt bit. Dette er en uavhengig kanal, så stabler den med dine andre favoritteffekter eller bruk Fuzz -siden på egen hånd. Alternativene er ubegrensede. Støyportkontroll kan økes med å snu klokken, og kutte ut bakgrunnen suser mellom å spille, noe som kan være nyttig ved høye forsterkningsinnstillinger med oktaven som er engasjert. Omgå støyporten når du bruker forsterkningen eller volumet rullet tilbake for å holde alle finesser intakte.

 

For øyeblikket har denne kretsen brukt det siste året som hovedeffekt på Slicks brett , inkludert opplevelsen Bowie Tour, som fremdeles går fremover. Treff den med en tele (hans viktigste øks) eller humbuckers, P90S, etc. De ringer alle sammen med dette dobbeltkantede sverdet, og det er det Daisho-navnet oversettes til. Kanji -kunstverk er hentet fra Earls tatovering og ble utviklet av den lokale legenden og artisten Casey von Sass. 'Fuzzen er veldig klassisk og artikulert, men kan bli stygg med litt knott som twiddling. Oktaven er så flott med fuzz selv om du på egen hånd kan lage noen ødelagte ringmodige toner på visse steder på nakken. Hvis du noen gang har Nå ut til Johnny, så vet du allerede at du kjøper et håndbygget produkt av høy kvalitet fra en super fin fyr. '

 

Hovedfunksjoner:
• Fuzz Octave Effects Pedal
• Fra vintage og lys til fett lav-end moderne fuzz
• Byttbar analog oktavkrets stablet før fuzz
• Integrert byttbar, kontrollerbar støyporten-for å holde ting stramt mellom å spille
• reagerer bra til volumrull- Av og spiller dynamikk
• True bypass -bytte
• Alt hånd kablet i Chicago, IL, USA
• Drevet av (Opt.) 9V batteri eller (Opt.) Regelmessig 9V DC PSU (Center -, 2,1 mm, & lt; 100 mA strømtrekk)