Daredevil Pedals Atomic Cocked

Fixed Wah

Varenr: 1173230
Daredevil Pedals Atomic Cocked Fixed Wah Daredevil Pedals Atomic Cocked Fixed Wah Daredevil Pedals Atomic Cocked Fixed Wah Daredevil Pedals Atomic Cocked Fixed Wah
3 142,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
17.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

Daredevil pedaler Atomic cocked
Fast wah

Få alle de flotte cocked-wah-lydene uten wah-pedalen. Ikke mer prøver å engasjere og finne det søte stedet under en solo. Bare ring den inn, sveiv opp gevinsten, så er du klar til å legge ned litt søt, squawky tone.
Det vi har er en jevn feiende wah med en enkelt knott for å sette banen. En boost -seksjon er lagt til for å gi deg mer gevinst og kraft etter behov. Balansere disse to funksjonene med blandingskontrollen, og juster hvor mye WAH -signalet går til produksjon. Veldig kult for å ringe inn den cocked tone subtil nok til å bli liggende på hele tiden eller for bare litt av en frekvensstilling. Full med klokken gir deg fullstendig effekt. Gevinstdelen er varm, høy og gir en fin knase til forsterkerens produksjon. Ingen grunn til å prøve å treffe et løft på forhånd, det er alt der. Få mordertonene fra slike som Mick Ronson, Micheal Schenker, Slash osv. Godta ingen erstatninger.

 

Hovedfunksjoner:
• Fast/cocked wah effekter pedal
• V2 av den originale atomhuk
• Blendingskontroll for sømløst å justere hvor mye WAH-signalet som går til output
• True bypass-bytting
• Alt hånd kablet i Chicago, IL, USA
• Drevet av (Opt.) 9V batteri eller (Opt.) Regelmessig 9V DC PSU
(Center -, 2,1 mm, 200 mA strømtrekk)