Boss Katana Air EX

Varenr: 1194083
Boss Katana Air EX Boss Katana Air EX Boss Katana Air EX Boss Katana Air EX
6 810,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Kraftfull skrivebordsforsterker med profesjonell stereolyd, BOSS trådløs tilkobling, anerkjente Katana forsterker- og effektlyder, og allsidige funksjoner for øving, innspilling og framføring.

 

Profesjonell lyd i en trådløs skrivebordsforsterker

Katana-Air EX er en kraftmaskin i en trådløs skrivebordsforsterker, som har stor stereolyd og autentiske Katana-lyder i en kompakt størrelse. Med to femtommers høyttalere, et spesiallagd trekabinett og 35 watt makskraft gir denne hverdagsøvingspartneren deg fyldige, resonante lyder som kan konkurrere med forsterkere som er mye større. Et stort utvalg inkluderte forsterkerkarakterer og effekter til enhver musikkstil, og du kan tilpasse oppsett og forbedre daglige økter med den tilhørende BOSS Tone Studio-appen. Og takket være avansert BOSS trådløs teknologi har du full frihet til å bevege deg rundt uten å snuble i instrumentkabelen.

 

  • Kraftfull skrivebordsgitarforsterker med avansert BOSS trådløs teknologi
  • Fyldig, resonant stereolyd med doble femtommers høyttalere, trekabinett med bassrefleksport og 35 watt makskraft*
  • Fem allsidige forsterkerkarakterer hentet fra den anerkjente Katana sceneforsterkerserien, inkludert en nøytral forsterkerkarakter for akustisk-elektrisk gitar og bass.
  • Over 60 BOSS-effekter i verdensklasse inkludert
  • Klasseledende BOSS trådløs teknologi gir bunnsolid lydytelse med svært lav forsinkelse
  • Kompakt trådløs sender med opptil 12 timers driftstid og integrert ladeport i forsterkeren
  • Seks innebygde minner for å lagre favorittforsterker- og effektoppsett
  • BOSS Tone Studio mobilapp (iOS/Android) med omfattende lydredigeringsverktøy og kraftfulle øvingsfunksjoner
  • Last ned og del Livesets i BOSS Tone Exchange
  • Innebygd USB lydkort for musikkproduksjon på datamaskin
  • Stereo linjeinngang med oppmikket kabinett-simulering
  • Spill sammen med sanger fra en mobilenhet eller musikkspiller via den analoge auxinngangen eller Bluetooth® 
  • Driftes med den inkluderte adapteren, åtte AA-batterier eller tilleggsutstyret Roland BTY-NIMH/A oppladbare forsterkerstrømpakke
  • Kontrollér effekter med mer, med tilleggsutstyret EV-1-WL trådløs MIDI expressionpedal og FS-1-WL trådløs fotbryter

*Maksimal utgangskraft er 35 watt når den inkluderte AC-adapteren brukes. Maksimal utgangskraft er 20 watt når det brukes AA-batterier eller BTY-NIMH/A

 

 

 

Lyd i sceneklasse i en skrivebordsforsterker

Katana-Air EX er lagd for å gi en autentisk spilleopplevelse i scenestil, i skrivebordsstørrelse. To spesiallagde femtommers høyttalere er satt inn i et nøye utformet trekabinett, og gir fullstendig lyd med rik resonans som typisk bare finnes i sceneforsterkere. Høydefinerte lyder med slagkraft gir deg en inspirerende plattform der du kan bruke naturlige teknikker som sømløst oversettes til et sceneforsterkeroppsett. Den tilpassede bassrefleksporten øker forsterkerens allsidighet ytterligere, og gir en tight bassrespons for nedstemte gitarriff og øving på elektrisk bass.

 

Førsteklasses Katana-forsterkere og effekter

Katana-Air EX leveres fullspekket med lyder hentet fra Katanas sceneforsterkere, justert for maksimalt uttrykk med skrivebordskabinettet. Fem unike forsterkerkarakterer gir lyder fra skinnende rene til BOSS' spesiallagde high-gain Brown-lyd, i tillegg til en egen karakter for akustisk-elektrisk gitar og bass. Du får også tilgang til over 60 BOSS-effekter, inkludert et stort utvalg vreng, distortion og boostere, i tillegg til mod, delay og klangeffekter som er optimalisert for forsterkerens stereohøyttalersystem. Og med seks inkluderte minner kan du lagre favorittforsterkeren din og effektoppsett som du kan hente fram når som helst.

 

Høyyteleses BOSS trådløs teknologi

BOSS' anerkjente digitale trådløse gitarteknologi er hjertet i Katana-Air FX, og gir transparent lyd og lynrask respons uten forsinkelser eller at lyden faller ut. Den inkluderte senderen gir opptil 12 timer spilletid per lading, og den integrerte bevegelsessensoren og standbyfunksjonen sparer energi når systemet ikke brukes. Dette gjør at du kan ha senderen plugget i mellom økter og slå systemet på kun ved å løfte opp instrumentet. Når det er tid for å lade kobler du bare senderen til forsterkerens praktiske dockingport.

 

Trådløs fotkontroll med EV-1-WL og FS-1-WL

Tilleggsutstyret EV-1-WL Wireless MIDI Expression Pedal og FS-1-WL Wireless Footswitch utvider Katana-Air EX-opplevelsen, og gjør at du kan fjernstyre funksjoner du tilordner i BOSS Tone Studio mobilappen. Kontrollér volum og wah, endre patcher og trigg appens øvingsverktøy, med en kabelfri tilkobling.

 

 

Allsidige funksjoner for øving, innspilling og framføring

Den svært allsidige Katana-Air EX passer alle de musikalske reisene dine. Innebygd Bluetooth® lar deg redigere lyder trådløst med BOSS Tone Studio-appen og spille sammen med sanger strømmet fra mobilenheten din. For ny inspirasjon kan du logge på BOSS Tone Exchange og utforske lyder laget av andre. Du kan også spille inn låter direkte til datamaskinens musikkprogramvare via USB og bruke stereo linjeutgangen med oppmikket kabinettsimulering for liveframføringer i direkte-til-PA-oppsett. Katana-Air EX gjør også nytten som en portabel Bluetooth-høyttaler for avslapping og å nyte låter fra musikkbiblioteket ditt.

 

 

Bygg ferdigheter raskere med kraftige øvingsverktøy

I tillegg til redigeringsfunksjonene har BOSS Tone Studio-appen integrerte verktøy som turbolader den daglige øvingen din med YouTube-innhold. Opprett låtlister som enkelt kan hentes fram, og loop partier for fokusert innstudering. Og når du vil jamme til bakgrunnsmusikk og sanger, tar automatisk bytte mellom minner denne opplevelsen til et nytt nivå. Still inn en ren lyd for verset, crunch i refrenget og high-gain vreng med ekko på soloen din, og de vil alle bytte til riktig tid mens videoen spiller. Det er også mulig å lagre de egendefinerte vekslingsoppsettene dine med BOSS Tone Exchange-fellesskapet.