Behringer B12X Active PA Speaker

3ch dig mixer incl bluetooth

Varenr: 1110615
Behringer B12X Active PA Speaker 3ch dig mixer incl bluetooth Behringer B12X Active PA Speaker 3ch dig mixer incl bluetooth Behringer B12X Active PA Speaker 3ch dig mixer incl bluetooth Behringer B12X Active PA Speaker 3ch dig mixer incl bluetooth
4 343,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
26.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

1000 watt 2 vei 12 "Powered Loudspeaker med digital mikser, trådløst alternativ, fjernkontroll via iOS / Android Mobile App og Bluetooth Audio Streaming

  • High-Power 1000-watt 2-veis PA Sound Reinforcement Speaker System for Live and Playback Applications
  • Fjernkontroll 3-kanals digital mikser med Gevinstinnstillingskall
  • "Trådløst-klar" for høykvalitets Behringer Digital Wireless System (ikke inkludert)
  • Omfattende fjernkontroll via iOS/ Android mobilapp tilgjengelig gratis
  • Bluetooth -stereo -lydstrømming av høy kvalitet
  • DSP -forhåndsinnstillinger for applikasjonstype og høyttalerposisjonering
  • Klark Teknik digital signalbehandling for total systemkontroll
  • Revolutionær klasse-D-forsterkerteknologi: enorm kraft, utrolig sonisk ytelse og superlys vekt
  • Ekstremt kraftig 12 '' Long-excursion Driver gir utrolig dyp bass og akustisk kraft
  • State-of-the-art 1 "fenolisk-diaphragm komprimeringsdriver for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon
  • Intuitivt enkelt roterende brukergrensesnitt med LCD -skjerm for enkel navigasjon
  • Ultra-bred spredning, storformat eksponentiell horn
  • Allsidig trapezoidal kabinettdesign tillater forskjellig posisjonering: - Stativ montering med 35 mm stangkontakt - vipper på sin side for bruk som gulvmonitor
  • Ergonomisk formede håndtak for enkel bære- og oppsett
  • Designet og konstruert i Tyskland

 
Eurolive B12X

Den Eurolive B12X aktive høyttaleren er nøyaktig hva du har forventet av  Behringer  - mer kraft, flere funksjoner og absolutt rimeligere! Våre ingeniører har laget en drevet høyttaler som fusjonerer 1000-watt klasse-D Power AMP-teknologi, en 3-kanals digital mikser med Gain-innstilling som er "Wireless Ready" for våre digitale mikrofoner i ULM-serien (tilgjengelig separat), integrert DSP-og Eksepsjonell portabilitet. Så lastet vi B12X med vår beste 12 "langvarige driver for utrolig dyp bass, og en topp moderne 1 ''; PhenolicDiaphragm kompresjonsdriver for eksepsjonell høyfrekvent reproduksjon. Innebygd Bluetooth-tilkobling lar deg Streammusikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller annen Bluetooth-utstyrt enhet-og du kan til og med kontrollere systemet via vår gratis iOS/ Android-mobilapper. B12X profesjonelle aktive høyttaler er bestemt til å bli en legende i seg selv, sammen med den Andre Eurolive -modeller som har laget  Behringer  verdenslederen i aktive høyttalere.


Innebygd digital mikser - Omfattende fjernkontroll

B12X har en fullt adresserbar digital ombord i ombord MIXER med to kombinasjonsbokse/XLR-kontakter som aksepterer balanserte og ubalanserte tilkoblinger for dynamiske MIC-er og instrumenter Automfulle-backlit LCD-skjermkontroller DSP-funksjoner inkludert mikserparametere, 3 bånd EQ og forhåndsinnstillinger. Alle innstillinger kan kontrolleres lokalt, eller via gratis nedlastbare iOS/Android -mobilapper - og låses ned for å forhindre uautorisert tilgang.


Eier scenen med digital trådløs

få Trådløs klar med den innebygde, dedikerte tilkoblingen til vårt Ultralink ULM-serie trådløse mikrofonsystem. Trådløs gir deg maksimal frihet og mobilitet uten behov for å kjøre kabler. Lyden av høyeste kvalitet er gitt takket være ULMs digitale, lisensfrie 2,4 GHz frekvensspekter.


ULM Wireless System kombinerer lydkvalitetslyd med enkel oppsett og et intuitivt grensesnitt for legendarisk lyd ytelse rett ut av boksen. Bare koble til ULM -mottakeren "dongle", og øyeblikkelig har du et eksepsjonelt trådløst mikrofon -system. Å frigjøre deg fra kabler er den ganske enkelt enkle måten å eie scenen.


Stort på Bluetooth

Vi vet at musikken din lever på telefonen, datamaskinen eller nettbrettet, så vi ' Det gjorde det enkelt å få tilgang til og spille gjennom B12X. Med en enkel sveip av fingeren, kan du øyeblikkelig streame all favorittmusikken din fra hvilken som helst Bluetooth-utstyrt enhet, for eksempel datamaskinen, smarttelefonen eller nettbrettet. Streamingmusikk via Bluetooth-teknologi åpner for en enorm mengde tilgjengelig innhold, for eksempel et tilnærmet ubegrenset utvalg av online radiokanaler, multimedia-leverandører og mye mer. Se for deg at du har hele PA ved fingertuppene; Kontroller festen fra dansegulvet eller bakgrunnsmusikken komfortabelt fra stolen din. Enkel, enkel og fantastisk!


Klark Teknik - Inspirert teknologi

Klark Teknik  er anerkjent over hele verden som et av de mest prestisjefylte britiske lydselskapene, med en 40 -årig stamtavle Og til og med en TEC Lifetime Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Sjekk ut nettstedet deres for å lære mer om Klark Tekniks legendariske arv.


Behringer  er stolt av å innlemme tilpassede konstruerte  Klark Teknik  class-d-forsterker og DSP-teknologier i deres produkter. P>


DSP - Hemmelighet til suveren lyd

Fra det øyeblikket signalet ditt kommer inn i B12X, tar den innebygde  Klark Teknik  DSP over å sikre høyest mulig signalintegritet. Mye mer enn bare selektiv EQ-forbedring, analyserer 24-biters prosessoren det innkommende signalet og bruker intelligent spesifikke filtre for å faktisk forbedre lydkvaliteten. Det er som å ha en lydtekniker som overvåker inngangs- og utgangssignalene, ringer inn den perfekte EQ og stadig gjør subtile justeringer av crossover, kompressor/begrenser og mer - alt dette legger opp til betydelig bedre lyd.


Class-D -Massiv kraft, perfekt lyd

Takket være vår revolusjonerende klasse-D-forsterkerteknologi, er vi i stand til å gi deg enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig bruk , ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet.


Bi -amplifisering - veien til Absolute Signal Integrity

Med sine 1000 ultra-rene watt digital utgang levert gjennom separat drevne drivere, med tillatelse av ekte bi-amping (2 forsterkere per høyttalersystem), leverer B12X høyoppløselig lyd som virkelig får frem det beste i musikken din. Mens noen av våre konkurrenter bruker enkle passive crossovers, som unøyaktig skiller frekvensspekteret og nedbryter driverytelsen,  Behringer  har gått den ekstra milen - kjører hver woofer og tweeter med en egen forsterker for absolutt signalintegritet


Tilpassede konstruksjoner av systemet du faktisk hører? Vi kutter aldri hjørner på transdusere (woofere og tweetere), og vi trekker aldri bare det vi har av hylla. Våre LF (lavfrekvens) og HF (høyfrekvente) svinger er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en  Behringer  aktiv høyttaler, kan du være trygg på at svinger inni har blitt konstruert for å utføre feilfritt med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. B12X trekker ut enorme mengder lav ende, med artikulerte, detaljerte midter og krystallklare høydepunkter.


Ekstraordinært allsidig

Takket være sin trapesformede form, er B12X egnet For et bredt utvalg av bruksområder, for eksempel montering på standard høyttalerstolper, vertikal plassering på toppen av subwoofere, eller til og med lagt på siden for bruk som på scenen skjermkiler. B12Xs ekstraordinære troskap og frekvensrespons gjør det til en favoritt blant offentlige foredragsholdere, vokalister og instrumentalister. Tilkobling er enkel, og krever bare en enkelt XLR eller ¼ "kabel fra blandekonsollen og strømmen - og hvis du bare streamer Bluetooth, er det enda enklere. Ytterligere aktive høyttalere kan lenket sammen via XLR -koblingsutgangskontakten på bakpanelet .


Hvilken høyttaler skal jeg kjøpe?

Vel, la oss begynne med søknaden din ... holder du en tale på firmaets piknik - eller rocker ut i den lokale baren eller danseklubb? Hvorvidt du vil velge ett høyttalerskap i forhold til et annet, avhenger av basskravene dine. En 15 "woofer har omtrent 40% mer overflateareal å flytte luft enn en 12", og som oversettes til mer bass. Så hvis du er B12X tar opp et lite møte, eller fastkjørt på kaffehuset, og kan være alt du noen gang trenger. Men hvis du leverer diskotek i en travel nattklubb, er vert for Jam Night i festlokalet ditt, eller bare trenger å svekke det opp høyere, da kan et par B15Xs være et bedre valg.


Lydverdi

The  Behringer  B12X står hode og shoul ders over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når de skyves til det ytterste. Lett og kraftig, med innebygd trådløs tilkobling, Klark Teknik DSP, Bluetooth-streaming, 1000-watt Bi-amplifiserte klasse-D-kraft og spesialdesignede svinger, B12X aktive høyttaler er ideell for både tale- og musikkapplikasjoner-til en pris Det er uhørt i denne klassen.

Produktinformasjon

Bluetooth streaming JA