Audix TM2 Earphone T&M Coupler

w/Integrated Preamp (SINGLE)

Varenr: 1144747
Audix TM2 Earphone T&M Coupler w/Integrated Preamp (SINGLE) Audix TM2 Earphone T&M Coupler w/Integrated Preamp (SINGLE) Audix TM2 Earphone T&M Coupler w/Integrated Preamp (SINGLE)
19 915,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
23.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

TM2 er en integrert akustisk kobling for in-earmonitorer (IEMS) som er spesielt designet for bruk i den profesjonelle lydindustrien.

EAR-simulator “Koblinger” er måleenhetene som brukes av produsenter av IEMS for fange viktige beregninger under forskning & amp; Utvikling, endelig produksjon og kvalitetskontroll av IEMS. Ved hjelp av patentsøkt teknologi inkorporerer TM2 funksjonaliteten til testutstyr av lab-typen i en integrert kompakt pakke, ideell for live lyd- og studioingeniører som ønsker en enkel, men likevel effektiv måte å teste IEM-ytelsen.

Monitoringeniører blir ofte møtt med spørsmål fra utøvere om funksjonaliteten til IEM -ene uten noen pålitelig konsistent metode for å teste dem i miljøet. Med TM2 og lett tilgjengelig måleprogramvare som Rational Acoustics SMAART eller Studio Six Digitals lydverktøy, kan en skjermingeniør enkelt bekrefte funksjonaliteten til hver utøveres IEMS.

Med sine inkluderte adaptere kan TM2 passe til alle størrelse på øreturen. TM2 kan også kobles til en akustisk kalibrator for større målepresisjon.

Funksjoner

Slitesterk, kompakt, all-metall hus
Kalibreringsfil inkludert
3-årig Garanti

Applications

Live -forestillinger
Hus for tilbedelse
IEM -forhandlere & amp; Servicesentre