ADAM Audio SUB8 aktiv sub

160 W / 1x8,5"

Varenr: 1098693
ADAM Audio SUB8 aktiv sub 160 W / 1x8,5" ADAM Audio SUB8 aktiv sub 160 W / 1x8,5"
7 999,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sub8 er en liten, men kraftig subwoofer designet for å utvide lavfrekvensfunksjonene til et hvilket som helst nærfelt overvåkningssystem ned til 30Hz. Det huser en robust 8,5" Woofer med en 1,5" Stemmespole drevet av en 160W ismaktforsterker. Denne forsterkeren kombinerer generering av lav varme med høy ytelse for å håndtere maksimale effektnivåer, selv under lange blandingsøkter.  frontbaffelen har to motoriserte knotter som lar deg skreddersy inngangsnivå og innstillinger for crossover -frekvens. Disse innstillingene kan også kontrolleres via den medfølgende trådløse fjernkontrollen, slik at du kan optimalisere lydproduksjonen fra din ideelle lytteposisjon. Sub8 er designet for mindre rom opp til 20 kvadratmeter. Det er en ideell kamp for Adam Ax-serien og S1X og S2X nærfeltmonitorer.  den inkluderte fjernkontrollen for Sub8  har fire knapper for frekvens opp/ned og volum opp/ned. Disse kontrollerer bevegelsen av de motoriserte knottene på
frontplaten til subwooferen, for inngangsnivå (-60 til +6 dB) og avskjæringsfrekvens (50 til 150 Hz).  det er virkelig flott å kunne finpusse på den Frekvens og volum på subwooferen fra lytteposisjonen din. 
Begge knotter har også en lett å se grønn LED -indikator, slik at du kan bekrefte bevegelse og posisjon visuelt.