ADAM Audio SUB10 MK2 aktiv sub

200 W / 1x10"

Varenr: 1098688
ADAM Audio SUB10 MK2 aktiv sub 200 W / 1x10" ADAM Audio SUB10 MK2 aktiv sub 200 W / 1x10"
13 799,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sub10 Mk2 er en kraftig subwoofer designet for å utvide lavfrekvensfunksjonene til ethvert nær- eller midtbaneovervåkningssystem ned til 25Hz.

En solid spesialvogner med utvidet kjeglereiser og en tung spole har blitt optimalisert for nøyaktig reproduksjon fra en bassreflekskabinett. Det nedskytende bassrefleksrøret unngår påtrengende ventilasjonsstøy på grunn av dens generøse størrelse og form. PWM -forsterkeren gir over 90% effektivitet og kan håndtere kritiske passasjer uten overoppheting i lange perioder. En ekstra utgang lar deg kaskade så mange subwoofere etter behov.

Sub10 Mk2 subwoofer gir en presis kombinasjon av lav avskjæringsfrekvens (-3 dB ved 25Hz) og et udret høyt lydtrykknivå (113dB ved 1m ).

 

Adam Audio Subwoofers er designet med ett primært mål i tankene: å oppnå absolutt nøyaktighet og en autentisk naturlig lyd i prosessen med musikkproduksjon. Dette betyr å kombinere eksepsjonell bass kraft med presisjon og klarhet i hver subwoofer. Disse elementene er de perfekte partnerne for å utfylle den høyt anerkjente klarheten og åpenheten til Adam -skjermer i de nedre og laveste frekvensene.

Alle subwoofere har både balanserte (XLR) og ubalanserte (RCA) inngangs-/utgangskontakter og omfattende Kontrollalternativer som gjør det mulig å tilpasse seg forskjellige romakustikk og krav.

Panel/kontroller

Alle subwoofere har en nivåkontroll (-60dB til +6dB), fasebryter (180 °) og en variabel øvre frekvenskontroll (50-150Hz). For satellittutgangene kan et 85Hz høy passfilter skiftes inn for å blokkere frekvenser under 85Hz slik at satellitthøyttalere kan oppfylle Dolby® -anbefalingene for teaterlyd og også for å avlaste satellittene fra de lavere frekvensene. I tillegg kan du enten slå av/på subwoofer manuelt eller bruke alternativet for automatisk å slå på subwooferen når den mottar et signal (signal-på/kontinuerlig).