ADAM Audio S5H Midfield / Main monitor

3-way system, 2x10,5" woofer (stk)

Varenr: 1098682
ADAM Audio S5H Midfield / Main monitor 3-way system, 2x10,5" woofer (stk)
124 558,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

S5H er en kraftig hovedmonitor spesialdesignet for de krevende strenghetene til referanselytting i verdens mest ekspansive studioer og kontrollrom.

Treveis S5H ble unnfanget, som navnet antyder, som skal brukes i en horisontal orientering og har to 10-tommers utvidede lineær utflukt (ELE) bassdrivere, nydesignert av Adam uttrykkelig for S-serien. I likhet med LF ELE-enhetene på alle de andre medlemmene av serien, har S5Hs Woofers Adam Audios proprietære symmetriske magnetmontering (SMA) som garanterer at lavfrekvenslyd forblir tett kontrollert og fri for forvrengning til enhver tid. De helt viktige mellomklassene blir håndtert av Adam Audios nye hybrid DCH. Denne innovative 4-tommers MF-driveren ble også nyutviklet av Adam Audio utelukkende for S-serien og kombinerer soniske fordeler med kjegle- og kuppeldrivere i en enkelt enhet i ett stykke.

 

Sammen med S-ART Treble Driver-den siste iterasjonen av Adam Audios mye respekterte tweeter med brettet ribbon, nå produsert til strammere toleranser enn noen gang før-gir den resulterende kombinasjonen en kraftig, men ufattelig lyd, med en følbar følelse av følelse av følelse av Dybde: Det siste ordet i høyoppløselig, naturlig klingende lydreproduksjon.

 

Off-Axis-svarene til diskanten og midtre drivere forblir ekstremt nøyaktige takket være tillegget av høy- og midtfrekvensbølgeledere frest fra solid aluminium: Adam Audios nyutviklede mellomtoner og høyfrekvente forplantningssystemer (MPS og HP). Den resulterende stabile, omfattende spredningen sikrer at team på mer enn én person kan jobbe i høyttalerenes søte sted samtidig, som ofte er nødvendig i større kontrollrom.

 

S-serien 'spesialdesignede DSP optimaliserer høyttaleren for å lage lineære responser for hele serien, samt gi brukerutjevning og innstilling av innstilling/stemmer. DSP håndterer også den begrensningsbaserte høyfrekvente driverbeskyttelsen, behandler signalene fra AES3 digitale innganger, og vil i tide lette forskjellige utvidelsesalternativer. Programvareoppdateringer kan utføres med letthet via den tilknyttede USB-porten, som også lar brukere koble til datamaskiner og kontrollere høyttalers DSP-funksjoner via en programvarefront.

 

Ikke færre enn fire separate forsterkere driver driverne: en 700 W klasse D-design for hver av bassdriverne, en 300 W klasse D for mellomområdet og en 100W klasse A/B-enhet for S-ART-tweeter. P>

 

Med sine innovative funksjoner, avansert design, sjenerøs takhøyde og enorme dynamiske område, tar S5H sitt rettmessige sted som Adam Audios flaggskipreferansemonitor: En ekstraordinær høyttaler som tilbyr lydproduksjon til den veldig høyeste standarder for troskap.