ADAM Audio S2V Nærfeltsmonitor

2-way, 7" woofer (pris pr stk)

Varenr: 1098674
ADAM Audio S2V Nærfeltsmonitor 2-way, 7" woofer (pris pr stk)
19 014,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

S2V er en klassisk to-veis nærfield skjerm designet for bruk i små-til-medium størrelse kontrollrom.

7-tommers bassdriver, nyopprettet fra grunnen av S Serier, dekker frekvenser fra 35 Hz til 3 kHz og leverer en kraftig, forvrengningsfri lavend med et bredt dynamisk område. Den nøye raffinerte S-ART-tweeteren, håndbygd som alltid på Adam Audio Factory i Berlin, fungerer sømløst i takt med den nyutviklede HPS-bølgelederen, og skaper absolutt presis avbildning i et sjenerøst proporsjonert søtt sted.

 

S2Vs kompakte dimensjoner tror dens imponerende kraft. En forsterker på 300 W klasse D driver wooferen mens en 50 W klasse A/B-enhet håndterer S-ART-tweeteren; Den kombinerte utgangen produserer SPL-er på opptil 120dB per par.

 

S-serien 'spesialdesignede DSP optimaliserer høyttaleren for å lage lineære responser for hele området, som som I tillegg til å tilby brukerutjevning og innstilling av innstilling/stemmer. DSP håndterer også den begrensningsbaserte høyfrekvente driverbeskyttelsen, behandler signalene fra AES3 digitale innganger, og vil i tide lette forskjellige utvidelsesalternativer. Programvareoppdateringer kan utføres med letthet via den tilknyttede USB-porten, som også lar brukere koble til datamaskiner og kontrollere høyttalers DSP-funksjoner via en programvarefront.

 

Med sin svært nøyaktige frekvensrespons og balanserte, sylskarpe avbildning, lar S2V brukere å finne selv de mest subtile lyddetaljene, noe som gjør det til et ideelt valg for bruk i krevende studiomiljøer.