Zoom AC-3 Acoustic Creator

Di-boks

Varenr: 1099728
Zoom AC-3 Acoustic Creator Di-boks Zoom AC-3 Acoustic Creator Di-boks
3 595,-
-+
På nettlager
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Som lillebroren, er AC-3 akustiske skaperen en forbedret direkte boks med viktige DI-funksjoner som hjelper deg å oppnå god tone uansett hvor du spiller. AC-3 er utstyrt med en effektgenerator, stereo-utganger og en kompressor. Med disse funksjonene pluss de samme høykvalitets forforsterker og 3-bånd EQ som AC-2, er AC-3 et alt-i-ett akustisk verktøysett som er perfekt for liveopptreden og  studio.


AC-3 setter viktige DI-funksjoner rett ved fingertuppene. Forforsterket av høy kvalitet øker signalet ditt og hjelper deg med å gjenopprette din sanne akustiske lyd. I tillegg lar dets 3-bånd EQ deg raskt gjøre de perfekte justeringene for å avgrense  tone. For å legge til dybde og farge i tonen din, har AC-3 også de beste effektene vi noen gang har designet for akustikk. Velg mellom 9 forskjellige effekter som forsinkelse, kor og reverb, som hver har med justerbare parametere for å finjustere din  lyd.

 

med 16 kildegitar-forhåndsinnstillinger , AC-3 gjenoppretter de soniske egenskapene til en rekke gitartyper og kroppsformer. Du kan velge mellom Dreadnought, oppreist bass, nylonstrenger, 12 streng og  mer. Bare velg din valgte gitar, og velg deretter piezo eller magnetisk pickup. Derfra er AC-3 klar til å reprodusere og forsterke gitarens tone med fullstendig  nøyaktighet.