Yamaha P-225 digitalpiano sort finish

Varenr: 1190743
7 832,-
-+
7 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Yamahas P-serie har alltid vært elsket av pianister som ønsker et mer kompakt og letthåndterlig instrument, men fortsatt ønsker følelsen av et akustisk piano. Sammenlignet med tidligere modeller i serien er P-145 slankere, tynnere og lettere, og ser fantastisk ut fra en hver vinkel. For å krympe pianoet har Yamaha utvilket et nytt tangentbrett, GHC (Graded hammer compact). Her får du de samme vektede pianotangentene du kjenner fra gamle utgaver av P-serien, men i en mindre innpakning.

Du kan koble pianoet sammen med Yamahas Smart Pianist digitalpiano-app. Her kan du styre pianoets funksjoner, uten at du trenger å bla i manualen for å finne ut hvordan det fungerer. Instrumentet kobles til en smartenhet med kabel eller trådløst ved å bruke Yamaha UD-BT01 (kjøpes separat, kun iOS-støtte). Pianoet kommer også med en rekke innebygde sanger og demoer til de forskjellige lydbankene. Med Smart Pianist-appen får du også tilgang på gratis noter til en rekke klassiske verk. Med appen kan du også ta opp både video og lyd, for å enkelt dele dine klipp i sosiale medier.

Med P-225 kan du også koble telefonen rett til pianoet for å spille av musikk på pianoets høyttalere, og spille med!

 

  • 1326x272x129mm
  • 11,5kg
  • Graded Hammer Compact tangenter
  • Yamaha CFX lydmodul, VRM Lite
  • Polyfoni: 192
  • Antall lyder: 24