Yamaha AG03 MK2 LSPK Hvit

Streaming-pakke

Varenr: 1169211
Yamaha AG03 MK2 LSPK Hvit Streaming-pakke Yamaha AG03 MK2 LSPK Hvit Streaming-pakke Yamaha AG03 MK2 LSPK Hvit Streaming-pakke
5 908,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

AG03MK2 LSPK (live streaming-pakke) er et fullstendig streamingoppsett som inkluderer, og sentrerer rundt en AG03MK2 3-kanals mikser-etterfølgeren til Ag03-konsollen som har blitt en bærebjelke i det personlige live streamingmarkedet. Pakken inkluderer også en YCM01 kardioidkondensatormikrofon ideell for levende vokale eller instrumentprestasjoner, samt YH-MT1-hodetelefoner med høy troskap, og en XLR MIC-kabel for å fullføre denne enkle, men kraftige streamingstasjonen.

& nbsp. ;

Ideell for nybegynnere eller brukere som bygger et nytt system fra bunnen av, LSPK -pakker og deres respektive produkter kommer i enten svart eller hvitt, for en samlende estetikk som gjør det lettere å tilpasse det nye systemet ditt til din spesielle streaming Miljø.

 

  • Ag03Mk2: 3-kanals live streaming mikser med USB-lydgrensesnitt
  • YCM01: Studio-kvalitet kondensatormikrofon (XLR, Kardioidtype)
  • YH-MT1: Studio-kvalitet hodetelefoner
  • XLR mikrofonkabel (3 m, svart)