Yamaha DGX-670

svart utførelse

Varenr: 1144340
10 090,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

DGX-670 er et digitalt piano for å nyte alt fra enkelt pianospill til samspill med andre instrumenter. I tillegg til den høye kvaliteten på pianoet, gir de avanserte automatiske akkompagnementsstiler støtte i et bredt spekter av musikalske sjangre, inkludert pop, R&B og jazz. Vis noter for å hjelpe deg med å øve, koble til smarttelefoner, mikrofoner og annet utstyr, og oppdag de mange andre måtene å nyte musikk med dette funksjonspakkede instrumentet.


Høy pianokvalitet
Fra tonale variasjoner som reagerer på spillerens berøring til den sympatiske resonansen til flygel, representerer den imponerende lyden en autentisk pianospillopplevelse bare en akustisk pianoprodusent kan levere.


Jam med bandet som er "inebygget" i DGX-670
DGX-670 tilbyr et bredt spekter av lyder i tillegg til pianoet, fra 630 realistiske instrumenter inkludert elektriske pianoer, orgeler og strykere, til fengende syntetiserte lyder.

De avanserte automatiske akkompagnementsstilene gjør det mulig å jamme med et hvilket som helst antall andre "musikere", fra en duo til et stort band. Det er 263 akkompagnementsstiler inkludert rock, R&B og dans. Nyt en opplevelse som føles akkurat som å spille en live-økt i et band.

Alt du trenger for å nyte musikk er pakket inn i dette eneste instrumentet. Øv, syng, spill inn og lær flere måter å nyte pianospill med de ubegrensede mulighetene til DGX-670.

  • Bluetooth-lyd
  • Kompatibel med Chord Tracker (Yamaha-app)
  • Mikrofoninngang
  • USB Audio Play & Recording
  • Resultatvisning for leksjonen
  • Tilpasset stativ og pedal kan kjøpes som tillegsutstyr

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 88
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Ja
MIDI-tilkobling MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Ja - budgetstyle
Sustainpedal inngang Ja