Yamaha YC61 orgel

Varenr: 1139566
Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel Yamaha YC61 orgel
22 061,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

YC61: Scenetastaturet for organer

Trekkbar -organet er mye som et av de mest uttrykksfulle instrumentene innen samtidsmusikk. Yamaha YC61 tilbyr et kompakt, lett, men allsidig og autentisk tastatur med ni trekkbarer, noe som gir livlige forestillinger med den spennende lyden fra vår kraftige VCM -teknologi. Fleksibel i applikasjonen og smart designet ned til den fineste detalj, er YC61 det perfekte sceneinstrumentet for live tastaturspillere og organister.

autentisk lyd på grunn av VCM -teknologi

for å oppnå Den naturlige, livlige orgellyden som er typisk for klassiske tegnefeltorganer, utviklet vi en ny lydmotor spesielt for YC61. Basert på vår proprietære virtuelle kretsløpsmodelleringsteknologi (VCM), gjenskaper lydmotoren den nøyaktige oppførselen til alle transistorer og motstander fra vintage tonehjul og trekkbarkretser. Denne oppmerksomheten på detaljer resulterer i en samling av eksepsjonelle orgellyder, inkludert roterende høyttalere og matchende effekter. Hver detalj i orgelstemmen kan justeres, og setter praktisk talt ingen grenser for lydoppretting. Med fengslende lyder som dette, imponerer YC61 både musikere og publikum.

Ekte organfølelse med fossefallstaster

orgellyder er ikoniske, men som med alle andre instrument, er organet alltid avhengig av på kunstnerens forestilling. Yamaha YC61 tilbyr organister eksepsjonelle verktøy for plettfrie forestillinger. Fossen tastaturet er utviklet fra grunnen av og har akkurat den rette mengden motstand for den perfekte berøringen. Trekkbarene har blitt optimalisert for haptisk tilbakemelding, og som delvis gjennomsiktige, lar de deg enkelt lese LED -indikatorene uavhengig av trekkfeltsposisjoner. Du har alltid en klar visning ikke bare på maskinvare -trekkbarens plassering, men også av gjeldende modus.

organer og utover: sonisk allsidighet for å kreve spillejobber

Yamaha YC61 kan ha blitt optimalisert for organslyder, men det er ikke begrenset til dette allerede store settet med lyder. Vi har også inkludert en rekke akustiske pianoer av høy kvalitet, elektriske pianoer og synthesizer-lyder, noe blitt designet for scenen, og det viser. Kontrollskjemaet gir foregått komplekse menyer til fordel for parametere med enkle å finne på kontrolloverflaten. Hele designen er spesielt lett på bare 7,1 kg (15 pund, 10 oz.), Og gjør den spesielt bærbar. Til og med byggekvaliteten avslører scenesentrisk utvikling-YC61 er bygget for å motstå røffe forhold på veien uten å ta skade mens hun skinner hver natt.

Produktinformasjon

Aftertouch Nei
Anslagsfølsomme tangenter Ja
Ant tangenter 61
Batteridrift Nei
Innebygde høyttalere Nei
MIDI-tilkobling 5-pin og MIDI over USB
Strømforsyning inkludert Ja
Sustainpedal inkludert Nei
Sustainpedal inngang Ja