Yamaha A1R II vintage naturlig

Varenr: 1128742
Yamaha A1R II vintage naturlig Yamaha A1R II vintage naturlig Yamaha A1R II vintage naturlig Yamaha A1R II vintage naturlig Yamaha A1R II vintage naturlig Yamaha A1R II vintage naturlig
12 252,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

A1R MK II har en tradisjonell utskåret dreadnought -kropp med en solid Sitka Spruce -topp, kamskjell avstivning og palisander rygg og sider. Vi har inkludert en original Studio Response Technology (SRT) piezo -pickup for å sikre utmerket forsterket ytelse.

  • Tradisjonell vestlig dreadnought body cutaway
  • Solid sitka gran topp
  • Rosewood Back & amp; Sides
  • Ny kamskjell avstivning for høyere, rikere akustisk lyd
  • Cut-Through plugged-in lyden av SRT Piezo pickup
  • Høy komforthalsprofil
  • Enkelt og særegent utseende
  • Elixir-strenger
Kraftig akustisk lyd:

A-serien har høyere og sterkere i lavmiddagene takket være banebrytende Akustisk analyseteknologi utviklet av Yamaha R & divisjon.

Analysen deres førte til utviklingen av det nye kamskjellet avstivning for topptavlen og kortere avstivning enn normalt for bakbrettet.

behagelig nakke Profil:

Omfattende forskning med spillere, Luthiers og gitarteknologi har gitt A-serien følelsen og spillbarheten som dagens akustiske elektriske spillere ønsker, enten det er å bytte fra elektrisk til akustisk på scenen, spille inn en økt med intrikate åpne innstilling, eller Trening av hjemme.

Disse fantastiske gitarene har en rakethalsavsmalning for lettere spill med høy fret, og håndrullete tavdelkanter for å oppnå en spilt -I følelse.

Elixir-strenger:

A-serien gitarer er utstyrt med Elixir Nanoweb 80/20 bronselysstrenger for å levere en livlig tone sammen med utvidet toneliv som spillere har forventet av Elixir-strenger. < /P> Enkelt og særegent utseende:

Den enkle, organiske designen har trebinding og andre teknikker som fanger opp varmen fra tre.
Den særegne formen til plukkvakten, som skiller seg ut når du opptrer, er en gjenopplivning av N1000-gitaren som Yamaha ga ut i 1975.

Electric System:

System72 har en under-saddle piezo pickup utviklet av Yamaha. Kontroller inkluderer en 3-bånds EQ, en justerbar mellomtonerfrekvenskontroll og en presisjonskromatisk tuner for optimal lyd skreddersøm. Systemet drives av enkle å oppnå batterier i AA-størrelse som gir en stabil strømforsyning for forbedret lydkvalitet.

Produktinformasjon

Ant strenger 6
Orientering Høyrehendt