Yamaha DFP9500CL dobbel stortrommepedal

(venstrebeint)

Varenr: 1065001
Yamaha DFP9500CL dobbel stortrommepedal (venstrebeint)
5 799,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

De nye 9500 -seriepedalene er tilgjengelige som en enkelt pedal eller dobbel pedal og enten en dobbel kjedeversjon eller en direkte drivversjon for 2 utpreget forskjellige følelser. I tilfelle av dobbeltkjedeversjonen kan dette også endres til en beltestasjon som også er inkludert. Begge pedalene har en ny beaterdesign som gir et valg mellom filt- og plastoverflater, mens de også har en ny smal under plate for å gi enklere oppsett, spesielt når du plasserer slaveenheten på en dobbel pedal ved siden av HI -hatstativer.

Disse nye fotpedalmodellene vil gi enkle, enkle og stabile omgivelser med behagelig spillbarhet for å møte alle slags musikkstil. Rammen til pedalen er designet for å være ryddig og ergonomisk mens du gir riktig mengde oppsettingsalternativer. Disse inkluderer en ny fjærspenningsjustering med en smart selvlås -funksjon, en enkel vinkeljusterer for beateren, fotbrettjusteringen og en enkel bøyleklemme -mekanisme. Alle justeringene kan gjøres ved hjelp av en trommesnøkkel. Alle pedalene har en lett, men beskyttende bæreveske som har nok plass til også å passe til pedaltilbehøret trygt og sikkert.

 

Design/arkitekturdetalj

< P> Yamaha Base Plate: Ja

Yamaha&Apos; s Flame Design: Yes

BD Hoop Clamp System: Ja

Fotbrettvinkeljustering: Ja

Mønsterløst fotbrett: Ja

Langt fotbrett: Nei

Tårdråpe Beater Shaft Rocker: Ja

Beater vinkeljustering: Ja

Fjærrulle med lagre: Ja

Fjærspenningsjustering Lås System: Ja

2way Beater: Ja

Semi-hard sak: Ja