Warm Audio WA-DI-A aktiv DI-boks

Varenr: 1139421
Warm Audio WA-DI-A aktiv DI-boks Warm Audio WA-DI-A aktiv DI-boks
2 083,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

En DI -boks som ingen andre - tilgjengelig i både aktive og passive kretsalternativer

Enten du spiller gitar, bass, tastaturer eller et annet strenginstrument, trenger du en direkte boks som ikke vil redusere instrumentet ditt. Den direkte boksen aktiv og direkte boks passiv fra varm lyd.  Bygget rundt verdensberømte  Cinemag  USA Transformer  topologi og ingeniørfag, som ingen andre DI-bokser i verden. Konstruert med toppnivå diskrete komponenter som er plassert i robust aluminiumchassis' som inkluderer brytere, knotter og kontakter som alle er designet for å motstå tunge overgrep på veien eller i studio.

Alle aspekter av våre direkte bokser er designet for maksimal sonisk integritet, fra Custom-Wound  Cinemag USA Transformer  til den robuste metallknappen og bryterne.  Du kan forvente varm, rik tone selv etter at lange kabler, og den ekstruderte aluminiumskabinettet sikrer en lang levetid.  Når du trenger å konvertere et instrumentnivå-signal til mikrofon-nivå, med lydkvalitet som topp prioritet, vil du være godt tjent med den direkte boksen aktiv og direkte boks passiv fra varm lyd.

Varm lydbokser gir den sjeldne allsidigheten ved å ha en variabel pad -knott ombord som demper inngangssignalet ditt helt fra -3dB til -30dB, som enkelt vil temme enhver instrumentinngangskilde.

begge våre direkte Bokser tilbyr en gjennomgående knekt som er hoppet til inngangskontakten. Det er en bekvemmelighetskontakt som lar deg sende instrumentet ditt' s  signal til et annet sted i tillegg til live -mikseren eller innspillingsenheten. Våre direkte bokser kan også ta et registrert signal på linjenivå og sende det til en annen linjeinngang, samtidig , tastatur, eller trommemaskiner direkte til et PA- eller innspillingssystem. Enkelt sagt konverterer en DI -boks den høye impedansen, ubalanserte utgangssignaler til lav impedans, balanserte utgangssignaler. Ved å gjøre det blir instrumentsignalene nå konvertert til riktig spenningsnivå for PA- eller opptakssystemet - noe som reduserer og/eller eliminerer tilkoblinger som kan forårsake tonevekt og forvrengning.

Direkte boks aktiv er best er best er for instrumenter med passive pickups,  spesielt akustiske instrumenter.  Den direkte boksen som er aktiv kan også fungere i" passiv" modus. Direct Box Passive er best for å balansere signalet om instrumenter med aktiv elektronikk, men presterer fortsatt ekstremt bra på passive pickuper ved å produsere et frekvensområde som overstiger båndbredden til de fleste passive DI -bokser på markedet.

 

  • Strøm:  48V Fantom eller to 9V -batterier.  Kan også brukes passivt
  • Custom-Wound Cinemag USA Output Transformer
  • Konverterer instrumenter til mikrofon-signaler uten signalforringelse
  • Ideell løsning for å koble instrumentet ditt direkte til en mikrofon før
  • KLASSE A-komponenter av topp kvalitet med gullbelagte spor På kretskort
  • Rugget aluminiumskonstruksjon
  • Pad: Variabel fra -3 til -30dB
  •   Balansert utgang: 600 ohm, mikrofon nivå
  • Inngangsimpedans: 1 Meg ohms
  •   thd: 0,01% fra 20Hz til 50Hz. Mindre enn 0,003% fra 50Hz til 20kHz
  • Frekvensrespons: 10Hz til 90kHz +/- 0,5dB