Warm Audio WA84 svart stereopar

Varenr: 1137569
Warm Audio WA84 svart stereopar Warm Audio WA84 svart stereopar Warm Audio WA84 svart stereopar
8 223,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

WA-84 er en liten membrankondensatormikrofon basert på klassiske mikrofonkretser.  WA-84 er et fullstendig diskret klasse A-design som bruker en Cinemag USA-transformator,  Polystyren- og WIMA -kondensatorer og et Fairchild Fet.  WA-84 er designet for Pro Studio, Home Studio, Live og Broadcast Applications og høres bra ut på en rekke instrumenter og kilder, for eksempel; Akustiske/elektriske gitarer, akustisk/elektrisk bass, trommer, piano, strenger, messing & amp; Woodwind Instruments, og en rekke andre kilder.

 

stor lyd, liten størrelse
WA-84 har en veldig stor lyd for sin lille størrelse og bruker unikt en tung nikkel -kino -transformator i sin signalvei for å varme opp og forstørre lydkilder.  Små membrankondensatormikrofoner har mye flyttet til transformatorfri teknologi de siste årene for enkel design og en lavere kostnadsprosess.  Når vi designet WA-84 valgte vi å gå den ekstra milen og takle en mer boutique-design kjent for sin krystallklare, men likevel glatte, store lyd.

 

Boutique Tone
Vi er stolte av å tilby noe spesielt på markedet ved å bruke Large Core Transformer Technology (Cinemag USA) i en liten membrankondensatormikrofonpakke.  Resultatet er en krets som vi føler høres helt nydelig ut og går den ekstra milen når det gjelder signalintegritet og jevn boutique tone.

 

kapsel
WA-84 bruker en tilpasset kapsel i vintage-stil designet for å etterligne klassiske komponent- og designteknikker.  WA-84s kapsel er nøye produsert av en australsk kapselleverandør og er nøyaktig gjengitt til vintage spesifikasjoner.  Vi er glade for å tilby en slik kapsel av høy kvalitet i denne mikrofonen som lar oss spikre lydene til den viktigste komponenten i en hvilken som helst mikrofon.

 

kretsen
WA-84 er et fullstendig diskret klasse A-design som bruker en Cinemag USA-transformator, polystyren og WIMA-kondensatorer og et Fairchild Fet.

 

Transformator
WA-84 bruker en amerikaner laget Cinemag USA-transformator som bidrar til den legendariske kremete glatte topp-enden og den biffete midten til bunnen av en ville håpe å komme fra en 84- stil liten membran kondensator mikrofon.

 

kondensatorene
WA-84 bruker stolt Wima, polystyren og tantal gjennom hulls kondensatorer gjennom hele .

 

Hva er i boksen

  • Mikrofon
  • Cardioid Casule
  • Sjokkmontering
  • MIC -klipp
  • Vindskjerm
  • Bæreveske