Warm Audio WA-251

Rørmikrofon

Varenr: 1122610
Warm Audio WA-251 Rørmikrofon Warm Audio WA-251 Rørmikrofon Warm Audio WA-251 Rørmikrofon
9 099,-Kampanjepris
9 499,-Ordinær pris
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

WA-251 ble opprettet for å tilby en klassisk mikrofonutforming til en ny generasjon innspillingskunstnere til en overkommelig pris. Vi brukte mye tid på , men skiller seg også ut på egen hånd.

 

WA-251 er et all vakuumrør, stor membran, transformator balansert, multimønster, stor kondensatormikrofon, basert på den klassiske 251 som har blitt brukt på utallige hitplater de siste 50 årene.  WA-251 er designet for pro studio, hjemmestudio, live og kringkastede applikasjoner og høres bra ut på vokal, akustiske/elektriske gitarer, akustisk/elektrisk bass, trommer, piano, strenger, messing/trevindinstrumenter og en rekke andre kilder.

 

Den klassiske ‘251 ble ekstremt populær som vokalmikrofon på 1960 -tallet og regnes nå for å være en av de største kondensatormikrofonene som noen gang er opprettet.  Den klassiske 251 er fremdeles mye brukt i dag i profesjonelle innspillingsstudioer, men har blitt ekstremt sjelden og kostnad uoverkommelig å skaffe seg.

 

Designing vår WA-251 for å høres ut som klassisk '251 var ingen enkel oppgave, spesielt siden noen av årgangskomponentene ikke lenger er produsert eller tilgjengelige.  Vi er glade for å gi ut en så nydelig klingende klassiker for markedet til en pris som kan nås for flere mennesker enn noen gang før.

 

all messingkapsel
WA-12-B-60V er en all-messing, kantterminert kapsel som fanger all glatthet, rik toppenden og varme vintage sonics av ??den originale CK12-kapselen. WA-12-B-60V bruker en variant CEK-12 bakplate som grunnlag, som overvinner produksjonsbegrensninger av den originale CK12-kapselen. O-ringen og huset til WA-12-B-60V er alle laget av messing (ingen teflondeler), og mellomgulvet er 24k gull spyttet 6 mikron, NOS Pet Film (Mylar). Sluttresultatet er en veldig konsistent, pålitelig kapsel som samsvarer med frekvensresponsen og tonaliteten til den klassiske 1970 -tallets klassiske kapsel. 

 

røret
En slovakisk republikk JJ 12ay7 vakuumrør brukes i WA-251.  Vi auditioned 3 tube -merker og ble forelsket i JJ 12ay7.  Frekvensresponsen til JJ -røret, og måten det bidrar til kretsen er tonalt glatt og vintage i naturen.


 

transformatoren

transformatoren

transformatoren

transformatoren

 

transformatoren. Strong>
WA-251 bruker en amerikaner Made Cinemag USA Transformer.  Denne transformatoren er med på å gi den nåværende toppenden, og den store bunnenden man håper å få fra en 251-stil kondensatormikrofon.
 

 

Kabelen
En komponent i en rørmikrofon som ofte blir oversett, er 7 -pinners kabelen som kobler mikrofonen til strømforsyningen.  Når vi prøvde WA-251 og andre rørmikrofoner, lærte vi ganske mye om 7-pinners kabler og hvordan skjermings- og trådmålerens størrelse drastisk kan endre lydene til en rørmikrofon.  Vi har inngått et samarbeid med Gotham Audio i Sveits for å bruke deres veldig nøye bygde high-end 7-Pin “GAC-7 Cable".  Ved å bruke denne kabelen øker den øverste tilstedeværelsen og den totale størrelsen på det registrerte bildet i stereofeltet ved å redusere faseskift og den parasittiske effekten som ofte oppleves i dårlig bygde kabler.  Gotham-kabling er veldig dyrt og butikk i naturen og bør ikke betraktes som et lite tilskudd til WA-251-pakken.
 

 

the Kondensatorer
WA-251 bruker stolt polystyren-koblingskondensatorer, WIMA-filmkondensatorer i hele, og en importert solen fransk kondensator på utgangen.

 

    < Li> Custom Wa-12-B-60V Edge avsluttet, dobbelt-backplate, all-messing vintage CK12-stil kapsel
  • Cinemag USA Output Transformer
  • JJ Slovak 12ay7 Vacuum Tube
  • Gotham 5 meter GAC-7, 7-pinners rørmikrofonkabel
  • Wima, solen fransk og polystyrenkondensatorer
  • Polare mønstre: 3 mønstre-kardioid, omni, Figur-of-Eight
  • Dynamisk område: 125dba
  • Maksimal SPL: 132dB  ? >
  • S/N -forhold: 80dba
  • Ekvivalent støy: 12dBA (IEC651)
  • Ekstern IEC jordet PSU
  • Total vekt (MIC, PSU, sjokkmount , kabler) - 12 lbs
  • MIC -dimensjoner: 247mm x 46mm