Waldorf PPG V3

Varenr: 1089656
Waldorf PPG V3 Waldorf PPG V3
1 910,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
10.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Waldorf PPG-bølge 3.V er reinkarnasjonen av den legendariske PPG-bølgesynthesisatoren, som uten tvil regnes som en av de mest respekterte high-end synthesizers på 80-tallet. Dette instrumentet er utviklet av Wolfgang Palm, og er omtalt på utallige plater, og det inspirerte en hel generasjon produsenter, komponister og lyttere. Mens det da var ditt valg å bruke pengene dine enten på et kjøretøy eller PPG, den nye PPG  Bølge 3.V gjengir denne fantastiske soniske karakteren veldig rimelig, komfortabelt å bruke for hver VST- eller AU -vert.

 

 

ppg bølge 2 var den aller første digitale bølgetable synthesizer med analoge filtre som tillot helt nye verdener av lyd og uendelige soniske muligheter. Rett etterpå kom etterfølgeren PPG Wave 2.2 ut og ble født for å lage historie. Med et gigantisk arsenal av bølger, kunne det ikke bare reprodusere kjente analoge lyder, men også strålende kor, bjeller og fløyter. De digitale lydene av bølgetabeller hadde blitt uhørt til da og tilbudt oppsiktsvekkende soniske evolusjoner ved jevnt å gå gjennom 64 bølger frem og tilbake.  men de tekniske mulighetene ga også tøffe gjenstander som aliasing og andre, som ikke kunne utelates den gang. I dag, selv om teknologi er noen skritt videre, klarte Waldorf -ingeniører til og med å få hardheten tilbake for å gjenskape dyrekarakter som mulig." Vi er veldig takknemlige for Wolfgangs veldig informative råd og innsikt under utvikling." Sier Waldorf -administrerende direktør Stefan Stenzel.

 

 

Kombinasjonen av digitale bølger og analoge filtre av PPG var ansvarlig for en enestående fett og skyv øke karakteren. Dette er veldig nøyaktig gjenskapt i PPG 3.V opp til den minste oppløsningen av detaljer. Med PPG 3.V er det faktisk mulig å veksle mellom flere versjoner av originalen. Foruten PPG -bølge 2.2 og PPG -bølge 2.3, er PPG -bølge 2.V og deres subtile forskjeller i aliasing og andre kilder til hardhet justerbare.

 

 

Waldorf PPG -bølge 3.V er i stand til å levere opptil 256 stemmer av polyfoni, avhengig av vertsdatamaskinen. Hver stemme tilbyr to bølgelige oscillatorer med valgfri prøveavspilling med enten 8, 12 eller 32 biter av oppløsning. Prøver kan enkelt lastes med drag & Miste. En 8 -del multimode gjør det mulig å bruke multisamples med samme sjarme og brukervennlighet som originalen som tilbys.

 

 

lyden er videre Formet av et valgbart 12 eller 24 dB lavpassfilter, som er en autentisk rekreasjon av det klassiske PPG -bølgen 2.2/2.3 -filteret, etterfulgt av et valgfritt overdrive for ekstra fuzz. Foruten LFO fungerer tre konvoluttgeneratorer som modulasjonskilder, enten for den opprinnelige uhøflige eller den moderne glatte modulasjonen.

 

 

opp til Åtte deler kan ordnes i poly-, dobbelt-, firkant- og mono -unisont -modus, med separate semitonjusteringer for automatiske akkorder eller melodier. Takket være multimoden med åtte stereoproduksjoner, er instrumentet godt egnet for både studiomiljø eller lever på scenen.

 

 

Arpeggiator Tilbyr opp og ned modus, foruten dette en alternativ modus og med" Cascade -modus" En ekte PPG -spesialitet. For ytterligere foredling er flere effekter tilgjengelige samtidig, blant disse en 4-bånd-utjevner, flere overdrive-modus, en phaser med opptil 12 trinn og et kor med opptil seks kraner. Flanger, Stereo Delay og Reverb er også tilgjengelig.

 

 

Den originale PPG inneholdt et unikt brukergrensesnitt," Analog Control Panel" Tilbudt direkte tilgang til mange parametere, mens digitale menyer ble redigert med noe kryptiske akronymer som du måtte slå opp i manualen i fanget.
PPG -bølge 3.V har det samme konseptet, med svak forbedring av forståelig parameter navn og verdier. Nesten alle parametere kan utsettes for vertsautomatisering og praktisk MIDI -regulering ved tildelte kontrollnumre. Dette gjør det veldig enkelt å integrere PPG -bølge 3.V i ethvert eksisterende produksjonsmiljø.
Thie Waldorf -plugin kjører på både Windows og Apple Computers. På Windows krever det Windows XP eller bedre, på Mac, OS X versjon 10.3.9 eller høyere er nødvendig.