Waldorf NAVE Plugin

Varenr: 1089654
Waldorf NAVE Plugin
1 910,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den prisbelønte skiben har lyktes med å endre oppfatninger av hva et alvorlig iOS-instrument kan være, takket være unike lyder som ganske enkelt er uoppnåelig med noen annen synthesizer. Vi har ofte blitt spurt når Nave ville være tilgjengelig på andre plattformer. Denne nye skiben bringer den bemerkelsesverdige Nave lydmotoren til din favoritt DAW.

Designere har optimalisert det spektakulære grafiske brukergrensesnittet for å fungere med den velprøvde datamaskinkombinasjonen av tastatur og mus (eller spor) heller enn berøringsskjermoverflateteknologi, men ingenting har gått tapt i oversettelsen.

Den kjente pakket nave er ferdigpakket med suverene lyder, alt fra romlige pads til levende bølgbare skanninger og kutte fører til solide basser, men , utover det, også en overflod av utrolig fantasifulle lydverdener- mange av dem profesjonelt produsert av noen av de beste lyddesignene rundt.

Som en synthesizer fullblods på hjertet, representerer Nave virkelig en fenomenal lekeplass for lydopprettingskreativitet. Oscillatorene tilbyr utvidet bølgetfunksjonalitet med forseggjorte redigeringsfasiliteter og en ekstremt effektiv talesynthesizer.

Alle som i det hele tatt er kjent med Waldorf -programvareinstrumenter vil umiddelbart føle seg hjemme med den typiske Waldorf -arbeidsflyten der lydformende moduler alltid er direkte direkte er direkte direkte Tilgjengelig og all arpeggiator, konvolutter, effekter og modulasjonsmatriksstyringskontroller er bare ett trykk på en virtuell knapp unna. Nave komplimenterer sitt standard, men stilige kromatiske tastatur med banebrytende kniver og puter for å kontrollere lyden på forskjellige måter.