Vox V846-HW

Varenr: 1040139
Vox V846-HW
2 626,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
29.04.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den legendariske V846 er tilbake, og det er bedre enn noen gang. Vi introduserer V846-HW: Ultimate Wah Wah-pedalen for toneentusiasten, med håndkablet tårntavlebygging og premiumkomponenter.

funksjoner & amp; Høydepunkter:

  • En førsteklasses gjenfødelse av den klassiske Vox 846 Wah Wah.
  • Pedalen som fortsetter å bli elsket av legendariske gitarister over hele verden
  • Hånd kablet tårntavlebygging bruker absolutt ingen trykte kretskort
  • True bypass-krets eliminerer tap i lydkvalitet når de ble omgås
  • Vintage Spec Halo Type Inductors reproduserer den særegne lyden til den klassiske V846 < /li>
  • Ny Vox Potentiometer-design gir presis kontroll og utmerket pålitelighet
  • Low-støy karbonkomposittmotstander (laget i Japan av Kamaya Electric CO., Ltd)
  • High- Kvalitetspolyesterfilmkondensatorer
  • Fotbryter laget av Carling Technology, valgt for sin holdbarhet og uslåelig følelse under føttene
  • Solide og pålitelige knekt laget av Switchcraft®
< P> Vox skapte verdens første Wah-Wah-pedal tilbake på 1960-tallet for alltid å endre lyden av rockemusikk. I 1967 hastet gitarister fra hele verden for å omfavne den originale V846 Wah Wah -pedalen, kjent for sin ufravikelige Vox -lyd. V846 har mer enn tjent sin plass i rockehistorien, og blitt brukt på utallige legendariske forestillinger, inkludert den berømte spillet av Voodoo Chile på Woodstock Music & amp; Arts Fair i 1969.
Nå i 2011, over førti år senere, har V846 blitt gjenfødt som V846-HW hånd kablet Wah Wah-pedal. Mens den klassiske tonen er ubestridelig, ble V846-HW ikke opprettet for bare å gjenta fortidens historie, men for å skrive nye kapitler i fremtiden. Som navnet tilsier, kan V846-hånden kablet med håndkablet tårntavlebygging. Men Vox stoppet ikke der. Hver komponent, inkludert induktorer, motstander, kondensatorer og potensiometeret er nøye valgt for premium troskap og tone. Faktisk har en tonebevarende ekte bypass blitt lagt til den opprinnelige designen. Utenfor har den støpte kroppen et sandblåst ytre med crepe-finish. V846-HW er en perfekt kombinasjon av VOXs verdensberømte teknologi, med klassiske, men moderne spesifikasjon V846-HW bruker ingen trykte kretskort overhodet den håndkoblede tårnets konstruksjon krever et høyt nivå av håndverk, teknisk ferdighet og presis manuell montering. Arbeidsintensivt, denne håndtredende kunstnerskapet skaper en ideell og effektiv signalvei. Svar på hver nyanse av gitaristens berøring, er V846-HW virkelig den ultimate wah wah-pedalen.
True bypass:
Designet som en fremste pedal for tonepuristen, gir V846-HW en ekte bypass-krets til imøtekomme behovene til dagens gitarist. Enhver farge på lyden eller tapet i lydkvalitet når WAH WAH-funksjonen er av, er fullstendig fjernet.
Vintage-spec induktor glatt potensiometer:
Induktoren er hjertet til hver vox wah wah-pedal. V846-HW bruker en spesialstemt vintage-spec halo-type induktor. Det nøye utvalgte magnetiske kjernematerialet og viklingen sikrer en perfekt reproduksjon av den originale V846s WAH -lyd, lyden ettertraktet av gitarister over hele verden. Potentiometeret er en Vox -original som har en særegen respons, og er forseglet for holdbarhet. Takket være en bemerkelsesverdig jevn kurve, er regionen helt i begynnelsen av pedalens reise - en region som er vanskelig for konvensjonelle WAH WAH -pedaler - sikret sensitiv respons med en enestående fin grad av kontroll.
Premium -komponenter tilbyr maksimalt lydpotensial: < Br> karbonkomposittmotstander (laget i Japan av Kamaya Electric CO., Ltd) brukes til deres ekstremt lave støy og ufargede lyd. Som i Vox Hand-Wired Series AMP-er, brukes høyspesifikke polyesterfilmkapaktitorer. Fotbryteren av høy kvalitet laget av Carling Technologies, ble valgt for både påliteligheten og dens gode følelse under føttene. Switchcraft®-kontaktene er velkjente og klarert for deres solide gjennomføringer, enkle konstruksjoner og høy pålitelighet. Sammen kommer disse nøye utvalgte komponentene sammen i den fantastiske V846-HW, den ideelle utførelsen av Wah Wah-pedalen som bare Vox kan gi.

Vox V846-HW Wah-Wah-spesifikasjoner:

< Ul>
  • Terminaler: Input (X1) Output (X1)
  • Strømforsyning: 9 volt batteri (x1)
  • Dimensjoner (W X D X H): 102 x 253 x 80 mm/ 4,02 x 9,96 x 3,15 tommer
  • Vekt: 1.300 g/ 2,86 pund. (ikke inkludert batteri)
  • Standardtilbehør: Spesiell mykt tilfelle