Victory Amplifiers VX100 The SuperKraken

100W Rørtopp

Varenr: 1104725
26 185,-
-+
Bestillingsvare
Kan sendes fra vårt lager innen
23.05.2024 dersom leverandør har varen på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Den alltid populære VX Kraken har nå mutert til et enda kraftigere beist med 100 watt! Du får fortsatt den britisk-inspirerte Gain I-kanalen. Du får fortsatt et smekk i fjeset fra den amerikanske Gain II-kanalen. Men nå får du også en ny clean-modus og en en Preamp Focus-funksjon som gir litt mer juicy lyd og bedre gjennomslag i alle modusene. Det er også en preset for Bass Focus, en forbryterstyrt effektloop, MIDI-kompabilitet, to mastervolum som kan styres med bryteren og en 30W "stille"-modus så du ikke løfter taket på nabohuset hver gang du fyrer opp ampen din!

 

Gain I Crunch... og CLEAN!

Den nye clean-modusen er helt ny for Super Kraken! Nå kan du skru frem de fineste clean-toner med masse headroom. Du kan også bruke fotbryteren til å få frem Crunch-modus, og plutselig er du midt i den klassiske rockeverdenen i England. Skrur du på Preamp Focus får du en boost og du tighter opp og slår virkelig gjennom med lyden din.

 

Gain II

Gain II-kanalen fortsetter der Gain I slipper. Som du helt sikkert forventer er det mer drive på Gain II, men du får også tightere bassrespons og en mer fokusert midttone - perfekt for alle som fortrekker den amerikanske sounden! Og ja... for de som lurer - denne forsterkeren kan VIRKELIG håndtere djent!

 

To Bass Focus-brytere

En for preampen og en for powerampen. Preamp Focus gir deg tightere bassrespons og en boost man kan sammenligne med en TS-type pedal. Poweramp Bass Focus påvirker den negative feedbacken i sluttrinnet for ølsere bass med masse resonans, eller den kan tighte opp og gi en mer fokusert lyd.

 

Dobbelt opp med Master-volum!

To mastervolum gir mange muligheter! Disse kan enten konfigureres til å skifte når du skifter kanal (Gain I/Master I og Gain II/Master II) eller du kan la Master I/II være uavhengig av kanal, og bytte når du selv ønsker.

 

Low Power-modus

Du kan bytte mellom alle 100W, eller en litt mer tilbaketrukken 30W. Begge spiller HØYT, men har forskjellig dynamikk og feel.