Turbosound iNSPIRE iP82 2 Way 8"

Full Range Loudspeaker

Varenr: 1121535
Turbosound iNSPIRE iP82 2 Way 8" Full Range Loudspeaker Turbosound iNSPIRE iP82 2 Way 8" Full Range Loudspeaker Turbosound iNSPIRE iP82 2 Way 8" Full Range Loudspeaker Turbosound iNSPIRE iP82 2 Way 8" Full Range Loudspeaker
2 572,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Inspire ip82
2 vei 8" Høyt høyttaler for full rekkevidde for bærbare PA -applikasjoner

  • 2 veier full rekke høyttaler for bærbare PA -applikasjoner
  • 150 watt kontinuerlig, 600 watt toppkraft
  • Satellitthøyttaler for bruk med IP -subwoofere
  • 8"" Lavfrekvensdriver med lav massestemmespole for forbedret forbigående respons
  • High Tempure Dome 1" Kompresjonsdriver
  • Bølgeleder med lav forvrengning gir 70 ° H x 70 ° V -spredning
  • 15 mm (5/8") Birch kryssfinerkapsling med slitasje på semi matt svart maling
  • Rugget pulverlakkert perforert stålnettgitter
  • Integrert 35 mm stangmontering og håndtak
  • Neutrik Speakon NL4 -kontakt for pålitelig lang levetidsdrift
  • 10-års garantiprogram
  • Designet og konstruert i Storbritannia

Inspire ip82
2-veis full rekkevidde IP82 er en passiv 600-watt 8" Høyttalersystem ideelt egnet for et bredt spekter av bærbare tale- og musikklydforsterkningsapplikasjoner. IP82 gir optimal ytelse som en FOH -satellitthøyttaler når den brukes med våre IP12B og IP15B aktive subwoofere. Den allsidige IP82 er også et eksepsjonelt valg for sidefill, sceneleppe, balkong og forsinkelseslinjeapplikasjoner-og er perfekt for små til mellomstore prestasjonssteder, som House of Worship, Boardroom, Nightclubs og mye mer.

Tilpassede konstruerte sjåfører
Foredragsholderne våre er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper et Turbosound -høyttalersystem, kan du være trygg på at høyttalerne inni har blitt konstruert for å utføre FL umodent i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater. IP82 høyttaleren har en 8" Lavfrekvensdriver med lav massestemmespole for forbedret forbigående respons, og en kuppel med høy temperatur 1"" Kompresjonsdriver montert på en lav forvrengning 70 ° horisontal med 70 ° vertikal spredningsbølgeleder. Alle drivere er matchet med et internt passivt crossover-nettverk i et reflektert innlastet kabinett, noe som sikrer virkelig profesjonelle resultater.

Solid konstruksjon
Kabinettet er ferdig i en svært holdbar semi -matt svart maling, og er konstruert fra 15 mm (5/8") Birch kryssfiner - og inkluderer et robust pulverlakkert perforert stålnettgitter støttet med retikulert skum. IP82 har også en 35 mm stikkontakt for stangmontering på toppen av IP15B / IP12B aktive subwoofere, eller på bransjestandard høyttalerstativer.

Fantastisk ytelse - suveren verdi
Inspire IP82 Portable PA -høyttaler står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til grensen. Bygget robust for å motstå strenghetene på veien, håndterer den allsidige IP82s spesialdesignede svinger som håndterer opptil 600 watt inngangskraft og er ideell for bærbare applikasjoner-til en pris uhørt i denne klassen.

Opplev IP82 hos din lokale forhandler i dag, eller få din online i dag - og la turbosound ta ytelsen din til neste nivå!