Turbosound iX15 aktiv høyttaler

Varenr: 1113333
Turbosound iX15 aktiv høyttaler Turbosound iX15 aktiv høyttaler Turbosound iX15 aktiv høyttaler Turbosound iX15 aktiv høyttaler Turbosound iX15 aktiv høyttaler
6 760,-
-+
4 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

1000 watt 2 vei 15" Drevet høyttaler med Klark Teknik DSP -teknologi, fjernkontroll via iPhone/iPad og Bluetooth Audio Streaming


 

  • 2 -veis full rekkevidde, drevet høyttaler for bærbare PA -applikasjoner
  • 1000 watt kraft med Klark Teknik Class-D-teknologi
  • Klark Teknik digital signalbehandling for total systemkontroll
  • Omfattende fjernkontroll via Apple iPhone/iPad
  • Bluetooth -stereo -lydstrømming av høy kvalitet
  • Fjernkontroll 3 -kanals digital mikser med tilbakekalling av gevinst
  • DSP -forhåndsinnstillinger for applikasjonstype og høyttalerposisjonering
  • 15" Lavfrekvensdriver med lav massestemmespole for forbedret forbigående respons
  • Titanium Dome 1" Kompresjonsdriver for utvidet høyfrekvente reproduksjon
  • Intuitivt enkelt roterende brukergrensesnitt med LCD -skjerm for enkel navigasjon
  • Holdbar lett støpt innkapsling
  • Rugget pulverlakkert perforert stålnettgitter
  • Dual vinkelstangmontering for nøyaktig publikumsdekning
  • Designet og konstruert i Storbritannia


IX15

1000-watt IX15 er en drevet toveis 15" Høyttaler med Bluetooth* Audio Streaming ideelt egnet for et bredt spekter av bærbare og fast musikk- og talelydforsterkningsapplikasjoner. En topp moderne og nbsp; Klark Teknik  DSP kontrollerer den innebygde 3-kanals digitale mikseren via et brukergrensesnitt med en knott, i tillegg til å gi omfattende trådløs fjernkontroll via dedikert app for iPhone/iPad. IX15s kraftige 15" Lavfrekvensdriver og 1" Titanium kuppelkompresjonsdriver sikrer lav ende av høy ende, utvidet høyfrekvente reproduksjon og artikulert mellomtone reproduksjon.


IX15 er utstyrt med en dobbel vinkelstolmontering, slik at den kan monteres rett på , eller hevet høyere og vinklet nedover for å optimalisere publikumsdekningen. Den lette fiberglassforsterkede komposittkabinettet er utstyrt med et robust pulverlakkert perforert stålnettgitter.


Klasse-D-1000 watt perfekt lyd

Takk til vår revolusjonære klasse -D forsterkerteknologi, vi er i stand til å gi enorm kraft og utrolig sonisk ytelse i en brukervennlig, ultra-bærbar og lett pakke. Klasse-D-forsterkning utgjør hele forskjellen, og tilbyr det ypperste innen energieffektivitet og eliminerer behovet for tunge strømforsyninger og massive kjølerier. Denne fantastiske teknologien gjør det mulig å designe og bygge ekstremt kraftige produkter som er betydelig lettere i vekt enn deres tradisjonelle kolleger, mens du bruker mindre energi og beskytter miljøet. Den lette brytermodusens strømforsyning, kombinert med den bransjeledende  Klark Teknik  Digital Signal Processing (DSP) -modul, gir dynamisk utjevning og sofistikerte begrensningsfunksjoner, som sikrer optimal ytelse og langsiktig pålitelighet. En effektiv og lett og nbsp; Klark Teknik  klasse-D kraftforsterker gir IX15s Bi-amplifiserte 1000-watts utgang.


Klark Teknik DSP-Hemmeligheten til Superb Sound

Klark Teknik  er anerkjent over hele verden som et av de mest prestisjefylte britiske lydselskapene, med en 40-årig stamtavle og en TEC Lifetime Achievement Award for å sikkerhetskopiere den. Selskapet har designet og produsert produkter for kunstnere i verdensklasse, og deres legendariske DN780 Reverb-prosessor blir vurdert av å lede lydingeniører over hele verden som bransjestandard. Sjekk ut deres hjemmeside for å lære mer om  Klark Tekniks legendariske arv.


Turbosound  er stolt av å innlemme tilpasset engasjert  Klark Teknik  DSP i deres produkter. Fra det øyeblikket signalet ditt kommer inn i IX15, tar den innebygde DSP (digital signalprosessor) over, og sikrer høyest mulig signalintegritet. Mye mer enn bare selektiv EQ-forbedring, analyserer IX15s 24-bit DSP det innkommende signalet og bruker intelligent spesifikke filtre for å faktisk forbedre lydkvaliteten. Det er veldig som å ha en lydtekniker som overvåker inngangs- og utgangssignalene til hver IX15, ringer inn den perfekte EQ og konstant gjør subtile justeringer av crossover, kompressor/begrenser og mer - noe som alt legger opp til betydelig bedre lyd. P>


Bluetooth Ready

Dagene til bånddekk, CD og til og med MP3 -spillere er for lengst borte. Nå lever musikken din på smarttelefonen eller datatabletten din, slik at du kan slutte å søke etter de utdaterte kablene og fancy adaptere. En bransje først setter IX15 all musikken din til fingerspissene via Stereo Bluetooth. Nå med en enkel bølge av hånden din, kan du streame musikk fra hvilken som helst Bluetooth-utstyrt iOS-enhet, for eksempel iPad, iPhone-eller til og med din bærbare datamaskin.


Omfattende fjernkontroll

Vi tar Bluetooth et skritt videre, og gir deg total kontroll over IX15 direkte fra deg iPhone eller iPad. Denne fantastiske funksjonen lar deg justere alle innstillinger fra enten lytteområdet eller scenen, for den perfekte lyden hver gang. IX15 Bluetooth -appen lar til og med brukeren definere den ene IX15 som mesteren, og den andre som slaven - så musikkstrømmen blir presentert i ekte stereo. De dedikerte appene er tilgjengelige gratis på  turbosound.com, eller fra de de Apple App Store.


Tilpassede konstruerte drivere

Kraftige, høyeffektive klasse-D-forsterkere og brytermodus strømforsyningsteknologi kombinert med avansert DSP Funksjonaliteten høres veldig imponerende ut - men hva med den delen av systemet du faktisk hører? Vi er kjent internasjonalt for å lage noen av de best klingende høyttalersystemene i verden, så vi tar sjåførene våre (woofere og tweeter) veldig alvorlig. Våre LF- og HF -sjåfører er designet spesielt for hver applikasjon - det er det som skiller oss fra konkurransen. Når du kjøper en IX15 høyttaler, kan du være trygg på at den ekte  turbosound  15" LF -sjåfør med stemmespole med lav massespole, og 1" Avslutt Titanium Dome Compression Driver er konstruert for å utføre feilfritt i forbindelse med alle andre elementer for virkelig profesjonelle resultater.


Intuitivt brukergrensesnitt

på bakpanelforsterkermodulen, du Vil finne et fullt omtalt brukergrensesnitt bestående av en LCD-skjerm og enkelt roterende koder for intuitiv tilgang til nivå, EQ og frekvensrespons for pole eller stativmontert front av hus eller gulvmonitor-scenarier. I tillegg til de to kombinasjonsbalanserte XLR/Jack-inngangene, er det gitt en XLR-utgang for Daisy-Chaining mer aktive høyttalere, eller for bruk med en aktiv subwoofer.


Fantastisk ytelse-Superb Value


Fantastisk ytelse-Superb Value


Fantastisk ytelse-suveren verdi < P>

IX15 Active PA -høyttaleren står hode og skuldre over resten av pakken og leverer eksepsjonell ytelse, selv når den skyves til grensen. Ultra-lettvekt og kraftig med spesialdesignede svinger, en integrert mikser, stereo Bluetooth-streaming, iPhone/iPad fjernkontroll, 1000 watt av  Klark Tekniks klasse-D output power og digital lydbehandling, IX15 er ideell for begge bærbar og installert Søknader - til en pris uhørt i denne klassen.

Produktinformasjon

Bluetooth streaming JA