TritonAudio FetHead

Preamp for mikrofon

Varenr: 1091767
TritonAudio FetHead Preamp for mikrofon TritonAudio FetHead Preamp for mikrofon
920,-
-+
3 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Forforsterker for bånd og dynamiske mikrofoner

FetHead er en in-line mikrofonforforsterker av høy kvalitet med ultralav støy. Det gir forbedret lyd for bånd og dynamiske mikrofoner. Liten, kompakt, men kraftig, Fethead bruker velprøvd og ekte FET-teknologi for å levere opptil 27dB ren boost. Ikke mer å skru på mikrofonforforsterkeren og legge til uønsket støy for å få mikrofonen til et akseptabelt volum. Forsterk mikrofonen din!

 

Slik fungerer den

Din Fethead vil låse rett på en hvilken som helst XLR-utstyrt mikrofon, eller hvor som helst annet sted i signalbanen mellom mikrofon og forforsterker/mikser. Elektronikken er plassert i et robust metallchassis med en balansert hunkjønn XLR-inngang og en balansert hankjønn XLR-utgang, robust nok til bruk hjemme, i studio eller på tur.

 

Hvilke mikrofoner har nytte av denne?

Vi la merke til en forbedring på alle testede mikrofoner. En Shure SM57 høres for eksempel mer responsiv ut over et bredere frekvensområde. Når den kombineres med en avansert dynamisk mikrofon som en Sennheiser MD441 eller Shure SM7, skinner vår FetHead virkelig.

Båndmikrofoner har også stor nytte på grunn av en mye bedre impedansmatch. Fethead reduserer belastningen på mikrofonen, og gir den bedre transientresponsegenskaper. FetHeads lave støy i signalforsterkningen utvider også bruksområdet til en båndmikrofon, noe som gjør den mer egnet til å fange mykere lydkilder.

 

Beskytter mikrofonen

Noen eldre båndmikrofoner tåler ikke fantomkraft. Fethead bruker fantomkraft for å drive kretsene sine, men sender ikke fantomkraft til mikrofonen, så vær sikker på at båndmikrofonene dine er trygge.