Tonebone Loopbone

Varenr: 1057200
Tonebone Loopbone
3 599,-
-+
1 på fjernlager
Kan sendes fra vårt lager innen
21.07.2022
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

  • Master Control for Pedal Boards
  • To separate effekter Loops Plus Slingshot ™ fjernkontroll
  • Eksklusiv Drag ™ Control Pickup Load Correction
  • Innebygd Variboost ™ Variable Gain Power Boost Circuit
  • Class-A-krets for lyd av høyeste kvalitet

Ta kontroll over pedalboardet ditt! Loopbenet er en kompakt, brukervennlig switcher som lar gitarspilleren sette inn, fjerne og kombinere to effektpedalkjeder med fotbrytning. Dette er spesielt fordelaktig når du bruker eldre pedaler som kan gi støy og belastningsproblemer mens du er i signalkjeden. I tillegg inkluderer loopbenet radials suverene variable variabel gevinst strømforsterker for en ren signaløkning eller som post-effekter øker for soloing.

for å sikre den naturlige tonen til Instrumentet ditt opprettholdes, ingen signalforringende op-ampere eller brikker brukes-bare 100% diskrete komponenter og vår meget anerkjente klasse-A-krets, som kombineres for å oppnå radials varemerke gjennomsiktighet og eksepsjonell dynamikk. Loopbenet har også Radials unike Drag ™ Control Pickup Load Correction Circuit som tillater restaurering av en riktig&Apos; Amplifier&Apos; Impedansbelastning som går tapt når du kobler en gitar til å oppnå pedaler eller andre buffrede enheter. I tillegg bringer loopbenet enda mer til pedalboardet ditt-en egen&Apos; alltid-på&Apos; Tuner out Circuit som tillater&Apos; on-the-fly&Apos; Tuning uten å legge støy eller belastning og kanskje den mest innovative egenskapen til alle, Slingshot ™ fjernkobling. Slingshot tillater bytte av AMP -kanaler eller andre funksjoner, til og med andre enheter som radiale hodeben- eller kabone -bryterne, fra loopbenet. Sjekk ut&Apos; kraften til springshot&Apos; For detaljer.

Extra: Loopbone Setup:

koble til gitaren din til inngangen og effekten din kjeder i loopen- 1 Send og motta og Loop-2 Send og motta knekt med standard 1/4" Gitarkabler. Radials innovative&Apos; Drag ™ -kontroll justerer for å korrigere pickup -lastingen slik at gitaren din kan høres nøyaktig ut som den kobles rett inn i forsterkeren. Den alltid på tuneren er bufret slik at den kan samhandle med at gitarsignalet går til forsterkerne. Sringshot ™ fjernkoblingsutgangen bruker en standard 1/4" Gitarleder for å bytte kanaler, reverb på andre funksjoner på forsterkeren din eller andre enheter, for eksempel radials hodeben- eller kabone -svitsers.