Tech 21 Fly Rig PL1

Paul Landers

Varenr: 1121509
5 099,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

 Kjent for å avvise ethvert kompromiss med deres visjon eller å tilpasse seg for å være politisk korrekt, er Rammstein ett av, om ikke det mest unike bandet på jorden. Deres internasjonalt anerkjente show tar begrepet “spektakel” til et helt nytt nivå. Deres uttalte tekster, drivende rytmer og crunchy angrep kommer sammen i en smittsom groove typisk uforenlig med industriell metal. Hvert medlem er viet til det samme ukompromitterende etos, noe som er tydelig i deres overraskende smakfulle musikalitet, kreative vitser og saftige humor.


Paul Landers har vært en langvarig bruker av Tech 21-utstyr, både SansAmp GT2 og SansAmp PSA, som er spesielt fremtredende i deres verdensomspennende hit “Du Hast.” Samtidig som han likte formatet på Fly Rigs, lette Paul etter andre funksjoner. Gitt Pauls langsiktige forhold til Andrew Barta(Tech-21 grunnlegger), var det en no-brainer å samarbeide om en ny unik Fly Rig for å oppfylle hans individuelle behov.


 Like før alvorlige diskusjoner om utviklingen startet var Rammstein i øvelser for sin 2017-turné. Paul brukte da, en høykvalitets digital emulator / effektprosessor. Da den uventet brøt sammen, brukte han sin pålitelige SansAmp GT2. Det ble enstemmig enighet blant mannskapet, lydingeniørene, medlemmene av bandet og Paul selv om at GT2 hadde mer “luft” og livlighet. Dette markerte den første designgrunnlaget for Pauls Signature Fly Rig.


 Paul Landers PL1 Signature Fly Rig tilbyr 2 SansAmp-kanaler, en ren og en skitten. Som våre andre Fly Rigs, tilbyr den samme enkelhet, bærbarhet, selvtillit og multifunksjonalitet for å gå direkte til en mikser eller P.A. og som en preamp / stompbox i liveopptredener.


 Paul er kjent for sitt impish smil og waggish sans for humor, men PL1 Signature Fly Rig er brutalt seriøs!

 

 SANSAMP FEUER (Fire) og SANSAMP WASSER (Water) Paul Landers Signature Fly Rig har to all-analoge SansAmp-kanaler for å bytte mellom skitne og rene toner.


 Feuer-seksjonen har 3-bånds aktive EQ-kontroller med byttbar Mid, Drive og Level. Wasser-seksjonen har dual-band aktive EQ-kontroller, komprimering og Level.


 Det er en Bite-bryter for en tilstedeværelsesøkning som gir ekstra klarhet til toppenden, økt definisjon til notene dine og en skarphet med økte harmoniske og en liten breakup.


 DLA med Tap Tempo + Vibrato + Ambiance

  • Delay er stemt for lydene fra en vintage tape echo. Den har kontroller for tid og gjentakelser og dedikert Tap Tempo-fotbryter.
  • Vibrato endrer funksjonene til tid og nivå: Tid kontrollerer hastigheten på vibrato. Min = Sakte; Maks = Rask. Nivå justerer dybden på vibrato. I Vibrato-modus kan du bruke Tap Tempo til å kontrollere hastigheten.
  • Ambiance gir en jevn, full sveip for å enkelt justere mengden ønsket atmosfære. Velg fra: Ut-posisjon = Nær mikrofonert atmosfære. In-posisjon = Standard romatmosfære.


ANDRE FUNKSJONER:

  • 1/4-tommers 1megOhm inngang
  • XLR-utgang med jordløft
  • 1/4-tommers lavimpedansutgang
  • Hodetelefonknappen bytter 1/4 "utgangen til hodetelefonmodus
  • Robust, helmetallhus
  • Metallfotbrytere og -kontakter
  • Silent-switching, egendefinerte fotbryteraktuatorer
  • Bruker inkludert 9V DC Universal Power Supply: Modell # DC9. “Auto-switching”, selvjusterende 100V-240V, 200mA. Inkluderer utskiftbare internasjonale pluggsamlinger for EU, Storbritannia, Australia / New Zealand for bruk hvor som helst i verden.


BOOST
 Uavhengig dual-mode Boost-funksjon. Post-SansAmp positiv boost opp til +6dB og “negativ” boost ned til -10dB.


TUNER
 Kromatisk tuner kan betjenes via TAP / TUNER-fotbryteren i DLA-seksjonen. Du holder bare fotbryteren nede for å aktivere Tuneren, som samtidig demper signalbanen.