Tech 21 dUg Pinnick DP-3X

dUg Pinnick Signature pedal

Varenr: 1117294
Tech 21 dUg Pinnick DP-3X dUg Pinnick Signature pedal Tech 21 dUg Pinnick DP-3X dUg Pinnick Signature pedal
4 814,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Dug Pinnick. Umiskjennelig på alle måter-den stemmen, låtskrivingen, hans stil, og selvfølgelig den gravde tonen.

En superkompakt tilpasning av hans tekniske 21 Ultra Bass 1000 signaturhode, DP-3X gjenskaper også lyden som er gravd opprinnelig utviklet seg tilbake på 80-tallet, og sammenslået high-end forvrengning med low-end bass. Før hans signaturhode innebar dette å kjøre en gitarforsterker og en bassforsterker sammen, sammen med rack full av effekter. Å ønske å effektivisere utstyret hans for anledninger når hans fulle teknologiske 21-rigg rett og slett ikke er praktisk, og gravd seg i den all-analogen DP-3X-pedalen. Personlig beta-testing DP-3X på en europeisk turné, gravd en annen backline i hvert sted. Men uansett hvilken forsterker som var på scenen, var Dug i stand til å spikre sin enorme tone hver natt.

I tillegg til å oppnå Dugs unike tone, har DP-3X fleksibiliteten til å gi tradisjonelle bassforsterkertyder også. Mix -modus engasjerer stasjonen for å få inn forvrengning og del for øvre harmonikk. En forsterkningsknapp gir ytterligere forvrengning og komprimering. I ren/full rekkevidde-modus, stasjon og del, mens Comp and Gain forblir aktiv. Andre kontroller inkluderer 3-bånds aktiv EQ med omskiftbar midt og mastervolum. Funksjonene inkluderer kromatisk tuner, hodetelefonfunksjon og en XLR -utgang for å gå direkte til PA -skrivebordet eller studieltavlen uten at det går ut over detaljer, varme eller respons.