Tech 21 Character Series VT Bass DI

(CS-VTB-DI)

Varenr: 1071801
Tech 21 Character Series VT Bass DI (CS-VTB-DI)
3 515,-
-+
1 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

For proffen på farten dekker VT Bass Di mye grunn i et lite fotavtrykk. Dette multifunksjonsformatet med flere anvendelser har tre forskjellige utganger. Du kan utfylle din nåværende rigg, registrere direkte, kjøre strømforsterkere og gå direkte til PA. Bare kast den i spilleposen din, så er du klar på et øyeblikk.

Som søsken, den originale VT-bassen, kan du få det samme legendariske tårnet med krafttone som pumper gjennom en bunke med 10- Inchers. Dette er for spillere som liker å bli hørt. Fra Chunky Funk med den allestedsnærværende flip -toppen, til den høyere forsterkningsknurr av indierock. Ønsker mer? LEAN på karakterkontrollen for fettforvrengning av Crimson og King's X.

VT -bass Di inneholder en blandingskontroll for å justere forholdet mellom direkte signal og Sansamp Circuitry, og en bitebryter for å engasjere et tilstedeværelsesøkning og et subsonisk filter.

Med VT Bass Di kan du gå fra ren SVT®-stil dunk til skitten jordskjelv. Uansett hvilken vei du ringer den inn, høres det hele ut.