Tech 21 SansAmp ParaDriver DI (PMDI) V2

Varenr: 1044044
Tech 21 SansAmp ParaDriver DI (PMDI) V2
3 399,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Denne gulvversjonen av vår RPM Rackmount gir de samme detaljerte toneformende mulighetene for enhver signalkilde. Det er spesielt nyttig med akustiske, elektriske og bassgitarer og oppreist bass,  Enten direkte til en blandingskonsoll eller med en instrumentforsterker. Para-driveren Di gir instrumentet ditt en naturlig varme og tilstedeværelse, som om du mikser det gjennom et rør før-amp. Sansamp-kretsløpet eliminerer de tøffe, unaturlige harmonikkene til piezo-pickuper, mens drivkontrollen gir en smakfull kant-bare litt eller over-the-top.

 

versjon 2  har nøyaktig den samme tonaliteten og funksjonaliteten med tillegg av to nye funksjoner: rumblefilter og luft. Rumble-filteret fjerner uønskede sub-soniske frekvenser som forårsaker boominess og hørbare håndtering av lyder forbundet med akustiske gitar. Luftknappen gir toppklarhet og glitring til akustikk.