TC Electronic Hall of Fame 2 X4 Reverb

Varenr: 1136232
TC Electronic Hall of Fame 2 X4 Reverb TC Electronic Hall of Fame 2 X4 Reverb TC Electronic Hall of Fame 2 X4 Reverb TC Electronic Hall of Fame 2 X4 Reverb
3 146,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

anerkjente reverb-pedal utvidet med 4 mosbrytere, skimmer reverb og 8 reverb forhåndsinnstillinger

 

  • Famous reverb-pedal med 4 trykkfølsomme fotswitches for fullstendig kontroll av Atmosfære
  • 4 Mash -fotbryter lar deg veksle mellom reverb lyder øyeblikkelig
  • New Shimmer Reverb bruker sub' n' Opp Octaver-algoritme for andre verdslige lyder
  • Forhåndsinnstilt bankbryter lar deg enkelt få tilgang Toneprints
  • Knapp før forsinkelse for finjustering av reverb Responstid gir total reverb-kontroll
  • Mos Fotbryter gir deg kraftig effektspesifikk sanntidsparameterkontroll
  • håndverk Reverbs og tilordne mosfunksjonalitet med gratis TonePrint -app (PC, Mac, iPhone, Android og iPad)
  • Fungerer feilfritt med både gitar- og FX Loop -nivåsignaler
  • Ekspresjonspedal og MIDI -innganger la Du kontrollerer parametere og bytter forhåndsinnstillinger eksternt
  • Mono- og stereoinnganger og utganger gir optimal allsidighet
  • Analog-tørr-gjennom opprettholdelse av integriteten til analog tørr signalvei selv når reverb er på
  • Designet og konstruert i Danmark


Hall of Fame 2 x4 reverb

Hvordan får du for mye reverb? Trick Question - hvor mye bacon er for mye? Det er aldri for mye! Med et vell av studio-kvalitetsalgoritmer på trykk og 4 forhåndsinnstilte knapper som dobler seg som mashuttrykksbrytere, er Hall of Fame 2 x4 Reverb det ultimate atmosfære kraftsenteret.


Utvid din forestilling om reverb


Utvid din forestilling om reverb



utvid din forestilling om reverb


. P>

fra bittesmå flislagte baderomsboder og jordiske, kavernøse etterklang til gargantuan, atmosfærisk atmosfære, Hall of Fame 2 x4 Reverb har dem alle og mer. Med 10 unike forhåndsinnstillinger for profesjonell klasse inkludert TCs legendariske Hall-algoritme og vår andre verdslige skimmeralgoritme som bruker vår proprietære polyfoniske oktavalgoritme fra sub 'n' opp, er det noe for hver situasjon.


4 Times Mashing Power

Med en kvartett av våre prisbelønte mosbrytere ombord, setter Hall of Fame 2 x4 reverb standarden for uttrykksfulle reverb-effekter. Bortsett fra å veksle mellom 4 forskjellige verbtoner, kan hver mosbryter håndtere opptil 3 effektparametere, og reagerer på hvor hardt du trykker på bryteren med foten.


Ditt private hvelv på Reverb -banken < /p>

Det er bra og bra å ha 4 forhåndsinnstilte fotbryter til din disposisjon, men hvis du virkelig kommer inn på noen alvorlig reverb-ladet musikk, kan du like gjerne gå inn og doble innsatsen. Hall of Fame 2 x4 Reverbs to forhåndsinnstilte banker lar deg trå til et helt nytt sett med verb, totalt 8 forskjellige lett tilgjengelige forhåndsinnstillinger. Det burde være nok til å få deg gjennom første halvdel av settet ditt ...


Sann til tone

Du elsker tone, så gjør vi, og designfilosofien vår vitner om til det. Så hvilken rute du vil gå, vi har ryggen. Med optimalisert takhøyde, ekte bypass eller bufret bypass-bryter og drepe-tørke av/på, garanterer denne pedalen optimal tonal integritet og null tap av tone. Og uansett om pedalen er på eller av den dyrebare tørre lyden, blir alltid ført gjennom pedalen uskadd i alt det er ren analog herlighet på grunn av en analog-tørr-gjennom.


Alle toneavtrykkene !!

Se, vi får det - toneavtrykk er vanedannende. Når du kan tilpasse og finjustere effektene dine til den fineste detalj, er det ikke lett å gå tilbake til forhåndsbestemte innstillinger. Det var grunnen til at vi ga Hall of Fame 2 x4 Reverb hele 6 toneprint -spor for deg å flytte alle tingene dine til. Så fortsett; Pakk ut, pusse opp og bli komfortabel! Fra klassiske innovatører til gutta som former fremtiden for musikk, vi har bedt de kuleste artistene rundt om å komme med deres tilpassede signaturversjon av en TC elektronisk effekt - og gjøre dem tilgjengelig for deg gratis!


Beam!

Last ned gratis TonePrint -appen for Android og iPhone, velg TonePrint du vil høre og stråle den øyeblikkelig fra telefonen din gjennom gitarens henting i TonePrint -pedalen din. Ingen kabler nødvendig!


Din visjon, lyden din!

Musikk er det sanneste uttrykket av meg selv - det er derfor det er din rett å ha din effekt lyd slik du vil det til, ingen holder sperret. Med TonePrint Editor har du full kontroll over alle effekterparametere - slik at du kan lage din egen signatur TC -lyd.