TC Electronic Flashback 2 x4

delay

Varenr: 1135826
TC Electronic Flashback 2 x4 delay TC Electronic Flashback 2 x4 delay TC Electronic Flashback 2 x4 delay TC Electronic Flashback 2 x4 delay
2 766,-
-+
5 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Flaggskipens forsinkelsespedal utvidet med 3 mosbrytere, nye krystall-, analoge og båndforsinkelser og 6 forsinkelsesforsinkelser


 

  • Legendarisk forsinkelsespedal med 3 trykkfølsomme fotbryter, nye algoritmer og 6 forhåndsinnstillinger
  • 3 fotswitches med mos lar deg veksle mellom forsinkelseslyder øyeblikkelig
  • Ny uberørt krystallalgoritme sammen med hyperrealistiske analoge og båndalgoritmer
  • Forhåndsinnstilt bankbryter lar deg enkelt få tilgang til opptil 6 lagrede forsinkelsesinnstillinger
  • 10 Kvalitetsforsinkelsestyper pluss 6 toneavtrykkspor som lar deg lagre effekter og kunstner toneprints
  • Dedikert Tap Tempo Switch holder forsinkelseseffektene dine rett på takten
  • Mos fotbryter gir deg kraftig effektspesifikk sanntidsparameterkontroll
  • Underavdelingsknott med 11 tempoinnstillinger for et vell av rytmiske forsinkelsesmuligheter
  • Håndverk forsinkelser og tilpasse mosfunksjonalitet med gratis TonePrint -app (PC, Mac*, iPhone*, Android*og iPad*)
  • Analog-tørr-gjennom opprettholdelse av integriteten til analog tørr signalbane når forsinkelsen er på
  • Ekspresjonspedal og MIDI -innganger kontrollerer parametere og forhåndsinnstilte endringer eksternt og låser forsinkelser til ekstern MIDI -tempo
  • 40 sekunders looped med fotbryter for opptak, play/pause, "spill en gang" og undo/redo for total kreativ frihet
  • Designet og konstruert i Danmark

  •   flashback 2 x4 forsinkelse

    Fantastiske forsinkelser er en del av vårt DNA her på TC Electronic. Det er noe vi tar veldig alvorlig. Så når det gjelder å lage flaggskip -forsinkelsespedaler, vet du at vi svinger etter gjerdene. Med kraften til 4 flashback 2 og et utvidet grensesnitt som tilbyr 3 mosbrytere, tappetempo, 6 spor for lagring av kunstner eller tilpassede toneavtrykk i 2 banker med 3 forhåndsinnstillinger hver, flashback 2 x4 er vår kraftigste forsinkelsesmaskin noensinne.


    Open Delay Buffet

    Flashback 2 X4 har en fargerik palett med forsinkelser i studioklasse, inkludert de helt nye og forbedrede analoge og båndforsinkelsesalgoritmer, som setter en ny standard i realisme . Vår hjemsøkende, frodige krystallalgoritme, utviklet seg rundt vår proprietære polyfoniske oktavalgoritme fra vår anerkjente sub ‘n’ opp oktaver, skaper en annen verdslig skimmer som er like inspirerende-som det er ryggfelt! I tillegg har vi lagt til en helt ny dobbel forsinkelsesalgoritme med to individuelle motorer for å flette sammen 2 ekkolinjer samtidig-for episke Gilmour-esque lydbilder. Flashback 2 x4 er til og med bakoverkompatibel, noe som betyr at du fremdeles kan bruke de originale forhåndsinnstillingene for flashback du kjenner og elsker.


    Tapper's Delight

    Når dine kreative juice virkelig flyter, Og du har liter varme adrenalin som suser gjennom fingertuppene, du trenger muligheten til å justere innstillingene dine raskt og dynamisk. Flashback 2 X4s dedikerte Tap Tempo Switch lar deg stampe ut når som helst signatur du vil ha for lufttette ekko som rett på takten. Det er til og med en praktisk global tempo -modus som lar deg synkronisere alle forsinkelsesforsinkelser på omtrent 2 sekunder.


    Forhåndsinnstilt paradis

    Når du har kommet inn i den dype magien med forsinkelse Toner, du vil ikke begrense deg selv. Flashback 2 x4 lar deg koble en forhåndsinnstilling til hver av de 3 mosbryterne for rask og enkel veksling mellom Tonescapes. En fin liten minisbytte lar deg veksle mellom forhåndsinnstilte banker 1 og 2 for totalt 6 overdådige forsinkelser forhåndsinnstillinger på hurtigvalg. Å holde nede på tappfotbryteren lar deg bytte banker midt i song for en øyeblikkelig endring av ekko.


    Gjør det personlig

    se vi får det-toneprints er vanedannende. Når du kan tilpasse effektene dine i minutiae, kan det være vanskelig å gå tilbake til forhåndsbestemte innstillinger. Det er grunnen til at vi har utvidet X4-designet til å holde hele 6 toneprint-spor, og gitt deg frihet til å fylle ut forhåndsinnstilt bankkonto med ditt eget utvalg av finjusterte, unike forsinkelsestoner. Og siden det er en modulasjonsmotor i flashback 2 x4, kan du til og med lage et dedikert kor eller flanger toneprint hvis du vil. Gå foran - gjør denne pedalen til din egen!


    Tre ganger mosekapasiteten!

    Vi er gale på mosfotbryteren og dens soniske muligheter! Som flaggskipet til forsinkelsespedalområdet vårt virker det bare passende at vi pyntet ut flashback 2 x4 med ikke mindre enn 3 mosbrytere. Hver fotbryter har en forhåndsinnstilt forsinkelse og muligheten til å kontrollere 3 parametere samtidig ved å variere fottrykk på bryteren.


    Kryssing av T's & amp; Prikk åttende notater

    Enten du liker forsinkelsen din for subtile smell, tykner den heroiske spandex-soloen, eller for en full fusillade av brennende ekko som pulserer til takten-Flashback 2 x4 har det du trenger. Du kan til og med få dem alle programmert ved siden av hverandre som forhåndsinnstillinger. Med 11 underavdelinger inkludert en tilpasset innstilling du kan ringe på deg selv, gjør Flashback 2 x4 det enkelt og praktisk å oppnå noen form for forsinkelseseffekt du kan forestille deg.


    Sann til tone

    < P> Du elsker tone, så gjør vi, og designfilosofien vår vitner om det. Så hvilken rute du vil gå, vi har ryggen. Med optimalisert takhøyde, ekte bypass eller bufret bypass-bryter og drepe-tørke av/på, garanterer denne pedalen optimal tonal integritet og null tap av tone. Og uansett om pedalen er på eller av den dyrebare tørre lyden alltid føres gjennom pedalen uskadd i alt det er ren analog herlighet på grunn av en analog-tørt gjennomgang.


    Toneprint

    Toneprint betyr signatureffekter - og signatureffekter betyr virkelig kreative toner. Fra klassiske innovatører til gutta som former fremtiden for musikk, vi har bedt de kuleste artistene rundt om å komme med deres tilpassede signaturversjon av en TC elektronisk effekt - og gjøre dem tilgjengelig for deg gratis! 

    < P>
    Beam!

    Last ned gratis TonePrint -appen for Android og iPhone, velg TonePrint du vil høre og stråle den øyeblikkelig fra telefonen din gjennom gitarens henting i TonePrint -pedalen din. Ingen kabler nødvendig!


    Din visjon, lyden din!

    Musikk er det sanneste uttrykket av meg selv - det er derfor det er din rett å ha din effekt lyd slik du vil det til, ingen holder sperret. Med TonePrint Editor har du full kontroll over alle effekterparametere - slik at du kan lage din egen signatur TC -lyd.