TC Electronic Eyemaster Metal

Varenr: 1104317
TC Electronic Eyemaster Metal TC Electronic Eyemaster Metal TC Electronic Eyemaster Metal
591,-
-+
8 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Skall-punding metallforvrengningspedal med 2-knott grensesnitt for sinnssyk forsterkning

 

  • Bone-Crushing Metal Distortion Pedal
  • Høyt Responsiv 2-knott-grensesnitt
  • Rull i enorme mengder gevinst for å ta tonen din over toppen
  • True bypass for ultimate signalintegritet
  • " bygget-lignende -a-tank" Metallchassis
  • kjører på 9 V batteri eller PSU-SB DC strømforsyning (ikke inkludert)
  • Designet og konstruert i Danmark


Eyemaster metallforvrengning

eyemaster metall forvrengning bringer tilbake den originale metallet credo av" høyt og brutalt" med sin" enklere enn du" 2-Knob-operasjonen.


Bare angi volumet (helt opp, ikke sant?) Og juster forsterkningen (noe mindre enn alt sammen er hellig) og begynn å riffing.

Eyemaster var spesielt designet for å kanalisere den svenske death metal -tonen, og kallenavnet" svenske Buzzsaw". Som det uttrykket tilsier, er Eyemaster ikke en subtil overdrive.


Det er ikke gjennomsiktig, og det er ikke godt i en blanding". Snarere brenner det en uhellig sti rett gjennom blandingen.

    •    Aggressiv Death Metal Distortion
    •    All-Analog Circuitry
    •    True bypass
 


Alle. De. Gevinst.

Gevinstbegrepet er noe vi ofte tar for gitt, og sjelden slutter vi å tenke på hva begrepet faktisk betyr. På mange måter har gevinst fått et dårlig navn; Menneskeheten har blitt lurt til å tro så åpenbar tull som "mindre er mer", og andre sophomoriske begreper som" gjennomsiktig" eller “Autentisk" er bedre. Eyemaster bringer tilbake elementær, primordial gevinst - den typen rå gevinst som imperier enten er bygget eller knust!


Perfect Eq

Stopp å kaste bort tid på ekv. Vi har allerede ringt inn det perfekte Death Metal Eq og kuttet av knottene. Bare vri de gjenværende knottene helt opp og slipp løs det indre dyret med en autentisk death metal -lyd som er stemningsfull for gamle hedenske ritualer utført i dypet av det skandinaviske skogen. Toner som er mørke og truende - og drypper av syre og kant.


Fanget fra uhellig metall

Med sin solide og sterke metallramme vil Eyemaster stå opp mot en hær av svartkledde metallspillere og fortsett å be om mer. Dead Simple 2-Knob Operation og toppmonterte knekt gir en enkel passform på pedalbrettet, og den sanne bypass holder signalet ditt fint og rent. (Hei, du må melde en gang, ikke sant?)