TC Electronic Mimiq Mini Doubler

Varenr: 1097345
997,-
-+
Bestilt fra leverandør
Ventes inn på lageret vårt
30.11.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Autentisk dobling av pedal med responsiv tetthetskontroll for hyperrealistisk stemmedobling

 

  • Mini-versjon av verdens eneste realistisk doblingspedal
  • Betegn for enten ultra-tight eller slapback-stil dobling
  • Livslignende 2-stemmedobling skaper illusjon av mer enn 1 gitarspill på en gang
  • Perfekt for å knuse tungmetallrytme Deler så vel som klassiske dobbeltsporede soloer
  • True bypass gir mulighet for optimal klarhet og null high-end tap når pedalen er av?
  • Enkel, brukervennlige kontroller Du fokuserer på å spille
  • Ekstra-lite kabinett passer enkelt på et hvilket som helst pedalbrett?
  • komponenter av høy kvalitet for å gi deg sann-til-livet dobling i et mini-pedalformat? < /li>
  • Designet og konstruert i Danmark


Tonal Titan

Mimiq Mini Doubler innleder i en ny tid for live gitar -dobling. Ved å utnytte hver unse av makt fra vår nye proprietære dobbeltalgoritme, destillerer MIMIQ mini den magiske og unike ved faktisk dobbeltsporing av studioklasse til de minste pedalene. Bare stamp det og hører rockin-riffene dine få episke leviatanlignende styrke, og ledelinjene dine skiller seg ut med enestående storhet-som om de ble spilt av to gitarister på en gang. Når det gjelder Mimiq Mini, er mer definitivt mer!

   •   verdens første realistiske gitar som dobler
   •   legg til et ekstra gitarspor
   •   gjør at riffene og soloene dine høres massive ut


omdefinere ADT

Mimiq Mini Doubler er ingenting som den kunstige klingende dobbeltsporingsenheter fra i går; Det er en helt ny rase - og den er autentisk! Når du er dobbeltsporing i studio, er hver take annerledes. Det vil være små forskjeller i timingen, angrepet og tonehøyden din. Alle disse tilfeldige faktorene er det som gir den endelige innspillingsdybden og at større enn livet føles. Vi tilbrakte utallige timer og nedlagte store mengder kaffe i å lage den innovative algoritmen som fanger disse vakre unnvikende nyansene perfekt, for å bringe studioets magi direkte til pedalboardet ditt.


Game of Clones

med Mimiq Mini Doubler Du er mesteren av dukker, og trekker på strengene til dine egne virtuelle gitarkloner. Og når du sier "Rock!" De spør “hvor hardt!?”. Få dem til å følge ledelsen din med knivskarp presisjon, eller la dem henge litt tilbake for en mer løs og groovy følelse. Du kan til og med helle litt imaginært øl på dem for ekstremt synkronisering av riffin, bare for å teste trommeslagerens fornuft.


Lyden av mer

Rock ville rett og slett ikke være den samme uten å doble. Metallicas "Ride the Lightning" ville vært en ganske anemisk affære uten at dens bein-knusende vegg av firesporede økser, og Dimebag Darrells riff ville ikke ha hørt langt utover drevet. Med Mimiq Mini Doubler kan du enkelt gjenskape disse enorme innspilte tonene live på scenen. Men vær forsiktig - når du har slått den på, vil du kanskje aldri slå den av igjen.