TC Electronic Mimiq Doubler

Varenr: 1094882
1 567,-
-+
7 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Ground -Breaking Guitar Doubler Pedal med 3 spor

 

  • Verdens første realistiske gitar -dobbeltpedal - En annen TC Electronic First
  • < Li> Legg opp til 3 ekstra gitarspor ved flippen av en bryter
  • Responsiv tetthetskontroll gir dobling fra supertett dobling til en mer løs og slurvete følelse
  • Stereo og dual mono I/O gir utrolig brede tredimensjonale toner
  • ekte bypass gir mulighet for optimal klarhet og null high-end tap når pedalen er av
  • perfekt for å knuse tungmetall rytmedeler også Som klassisk Randy Rhoads-stil dobbeltsporede soloer
  • Designet og konstruert i Danmark


Tonal Titan

Mimiq Doubler Ushers i en ny ERA for live gitar dobling. Ved å utnytte hver unse av makt fra vår nye proprietære dobbeltalgoritme, klarer MIMIQ å destillere magien og unikheten i faktisk dobbeltsporing av studioklasse til en kompakt pedal. Bare stamp det og hører rockin-riffene dine få episke leviatanlignende styrke, og ledelinjene dine skiller seg ut med enestående storhet, som om de ble spilt av opptil fire gitarister på en gang. Når det gjelder Mimiq, er mer definitivt mer!

    •    Verdens første realistiske gitar som dobler
    •    Legg opp til tre ekstra gitarspor
    •    Gjør at riffene og soloene dine høres massive ut


omdefinering av ADT

Mimiq Doubler kunne ikke være lenger fra de rå kunstige dobbeltsporingsenhetene fra i går. Mimiq er en ny rase. Det er autentisk dobbeltsporing! Når du er dobbeltsporing i studio, er hver take annerledes. Det vil være små forskjeller i timingen, angrepet og tonehøyden din. Alle disse tilfeldige faktorene er det som gir den endelige innspillingsdybden og at større enn livet føles. Derfor har vi brukt utallige timer og konsumert utallige kopper kaffe for å skape en innovativ algoritme som perfekt fanger opp alle disse vakre unnvikende nyansene, og lar deg få tilgang til magien i studioet direkte gjennom pedalboardet.


Game of Clones

Mimiq Doubler gjør deg til mester for dukker, og lar deg trekke strengene på opptil tre kloner av deg selv. Og når du sier “Rock!”, Spør de “Hvor hardt!?”. Få ‘dem til å følge ledelsen din med knivskarp presisjon, eller la dem henge litt tilbake for en mer løs og groovy følelse. Pokker, du kan til og med helle litt imaginært øl på dem for ekstremt uten synkronisering av riffin-bare for å teste trommeslagerens fornuft.


Lyden av mer

The World of Rock ville rett og slett ikke vært den samme uten å doble. Metallicas "Ride the Lightning" ville vært en ganske anemisk affære uten at dens beinsknusende vegg av firesporede akser. Dimebag Darrels riff ville ikke ha hørt langt utover drevet, og Randy Rhodes 'soloer ville ha mistet noe alvorlig sizzle hvis han ikke hadde tredoblet dem. Med Mimiq Doubler og dens stereo I/O -evner kan du enkelt gjenskape disse enorme innspilte tonene live på scenen. Men vær forsiktig, når du har slått den på, vil du kanskje aldri slå den av igjen.