Strymon Big Sky MX

Varenr: 1197392
Strymon Big Sky MX Strymon Big Sky MX Strymon Big Sky MX
9 555,-
-+
2 på lager i Grimstad
Kan sendes innen 24 timer (man-fre)

Det nye høydepunktet for hva en reverb-pedal kan være, har ankommet. I BigSky MX møter rå databehandlingskraft innovativ design og forbrukende lydhåndverk for å gi deg positivt sublime reverbs med fantastiske nye nivåer av rikdom og kompleksitet. Dette er lyder for å inspirere nye kreative verk og uendelige timer med spill.

 

One Verb To Rule Them All

  • BigSky pakker en bemerkelsesverdig mengde premiumfunksjoner i en enkelt pedal.
  • 12 verdensklasse reverb-maskiner som omfatter syv helt nye algoritmer i tillegg til betydelige forbedringer til de andre klassikerne.
  • To reverbs på en gang med Series, Parallel og Split lydruting, og en ny pan-kontroll per motor.
  • 10s impulsresponsavspilling med full redigeringskapasitet, og tilpassede lange IR-opptak av klassisk studio-utstyr.
  • Stereo innganger og utganger ved hjelp av våre diskrete klasse A JFET inngangsforforsterkere.
  • Dedikert Infinite/Freeze fotbryter for å lage frodige pads å spille over, en skarp OLED-skjerm, DIN og TRS MIDI I/O, USB-C, uttrykkspedal og mer, alt i en robust, brukervennlig og elegant pedal.

 

Med mye kraft kommer mye gjenklang

BigSky MX har en svimlende mengde databehandlingskraft - den bruker en høyytelse tri-kjerne 800 MHz ARM-prosessor - alt dedikert til å produsere virkelig fantastiske reverbs. Strymons nye reverb-algoritmer ble nøye laget for hånd, og deretter ble en toppmoderne gradient descent optimaliseringsalgoritme brukt til å fjerne eventuelle uønskede ringinger eller artefakter. Denne typen nevrale finjusteringer er basert på de samme teknikkene som har muliggjort den nylige AI-revolusjonen, og resultatet er fjærer som drypper og spruter, fysiske rom du virkelig kan føle deg i, og den beste mulige musikalske responsen på hver note du spiller.

 

To Reverbs på en gang

BigSky MX lar deg bruke to reverbs på en gang, for kraftig lydskulptur og ekspansive reverb-lyder som utvikler seg organisk over tid. Du kan bytte mellom reverb-motorer med et enkelt knappetrykk mens du redigerer, og enkelt se serie, parallell eller delt lydrutingstilstand tydelig vist på skjermen. For en mer interaktiv opplevelse, kan du dedikere en fotbryter til å kontrollere hver reverb på / av tilstand hvis du ønsker det.

 

Noe nytt på hver posisjon

BigSky MX har syv helt nye reverb-algoritmer bygget fra bunnen av, pluss nye funksjoner og forbedringer for de klassiske BigSky-algoritmene. Impuls og Chamber ble opprettet spesielt for BigSky MX, og Spring, Plate, Hall, Room og Shimmer har helt nye håndlagde algoritmer mens de fortsatt gir deg tilgang til de originale BigSky-lydene for hver enkelt. Innenfor hver reverb-type på BigSky MX, er det nye lyder og funksjoner klare for deg å utforske.

 

Forhåndsinnlastet med inspirasjon

BigSky MX kommer forhåndsinnlastet med 22 impulsresponser, bestående av en rekke forskjellige typer opptak. Pedalen har fantastiske impulsene av en rekke forskjellige naturlige rom i samlingen, men Strymon ønsket også å gi deg noen IRer som var unike for MX. Som et resultat tilbrakte de dager i studioene med å lage sine egne lange opptak av klassisk analogt studio-utstyr, samt noen oddball-enheter eid og restaurert av en av deres analoge ingeniører. Resultatet er en haug med super-inspirerende lyder, fra ekte analoge platereverber til unobtanium mainframe reverb-enheter til wacky og glemte spring reverb tanker og tape-ekkoer. Det er en rikdom av kreativitet som venter i Impulse-banken!

 

Uovertruffen IR-kontroll

BigSky MX gir deg kraftige redigeringsverktøy for intuitivt å manipulere impulsrespons i sanntid. Sett decay envelopene, gate reverb tail, reverser hele IRen, resample på farten for å forkorte eller strekke impulsen, og skap uendelig vedvarende granulære pads ved å trykke på Infinite-fotbryteren. Enhver kompatibel lydfil kan lastes inn, noe som lar deg bruke IR-er for alt fra hyperrealistiske rom til sprø eksperimentering. BigSky MX kommer forhåndsinnlastet med 22 unike impulsrespons, inkludert en samling av våre egne nøye opptak av legendarisk analogt studio-utstyr som er vanedannende inspirerende.

 

Klar til å spille

Strymons kraftigste pedal noensinne er også deres mest fleksible på scenen, og kombinerer intuitiv betjening med funksjoner profesjonelle musikere vil sette pris på. Den lyse OLED-skjermen er lett å lese selv under harde forhold, og navigasjonen er brukervennlig og klar. Du kan bruke den dedikerte Infinite/Freeze-fotbryteren til å lage frodige pads å spille over, og du kan også kontrollere hver reverb separat i en Dual-patch med føttene dine. Full MIDI-kontroll over hver relevant parameter og omfattende I/O betyr at BigSky MX enkelt kan integreres i hvilken som helst rigg.

 

Stereo Panning

For å tilby den mest fleksible lydrutingen mulig, har Strymon lagt til en pan-kontroll til utgangen av hver reverb-motor. Nå kan du skyve Magneto over til høyre slik at du kan høre repetisjonene enda mer tydelig i et Dual-scenario, eller skyve begge maskinene lenger til sidene for å gi mer plass i midten av stereofeltet. Det kan være en kraftig kontroll når den brukes kreativt.

 

Ekte rom, ekte bevegelse

De nye MX reverb-algoritmene har multi-modulasjon, som varierer forsinkelsestidene for individuelle refleksjoner. Som et resultat gir det å skru opp Mod-knappen en naturlig følelse av bevegelse, mer som luftbevegelsen i et rom enn en åpenbar modulasjonseffekt. Og selv med null modulasjon er reverb-tailene glatte og musikalske og løser seg vakkert til stillhet - selv ved de lengste decay-tidene.

 

Nixie 2

Nixie 2 programvarebibliotek er en integrert del av BigSky MX-opplevelsen, og lar deg administrere opplasting og nedlasting av patcher, sanntids parameterkontroll fra skrivebordet og innlasting av impulsresponser. Ved lansering vil funksjonaliteten være begrenset, men Strymon forventer å få full kompatibilitet med alle BigSky MX-funksjonene i tiden som kommer.

 

Innganger, utganger og brytere 

  • Dedikert INFINITE-bryter for momentary/latching bruk av Freeze eller Infinite-funksjon
  • Stereo inngang & utgang
  • Premium analog front end og utgangsdel
  • Valgbart inngangsnivå for instrument- og linjenivåsignaler
  • Analog dry path for et zero-latency tørt signal som aldri konverteres til digitalt
  • Ekte Bypass (elektromekanisk relébryting) eller valgbar Buffered Bypass
  • EXP-inngang tillater tilkobling av en valgfri TRS-expression pedal, MultiSwitch, MultiSwitch Plus, eller TRS MIDI-tilkobling
  • USB-C-kontakt for utføring av firmwareoppdateringer, MIDI I/O, og tilkobling til Strymon Nixie 2 redigeringsprogramvare
  • Bruk en adapter med følgende verdier: 2.1mm, senter-negativ, 9VDC, 500mA minimum (selges separat)