Source Audio C4 Synth Pedal

Varenr: 1135751
Source Audio C4 Synth Pedal
3 737,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
09.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Det første vi trenger å gjøre er å forklare den store ideen bak vårt siste prosjekt.  Bob Chidlaw (Source Audio' s Chief Sound Engineer), og føler meg inspirert av hans personlige Eurorack Modular Synth Rig, som har bygget ut en kraftig Synthesizer -maskin, spesielt designet for å leve i den kompakte strukturen til en kildelyd en seriehus.  C4 er for alle formål en modulær synthesizer i en boks.


 
På overflaten har C4 et enkelt 4-knott-grensesnitt og et utvalg av tre Guitar/basssynthesizer -effekter - bare plug -in og senk instrumentet ditt i et hav av hevelse, summende og virvlende synthoner. Hvis du vil ta ting for å ta ting litt lenger, oppfordrer vi til at du kobler C4 til vår Neuro Desktop Editor (en gratis nedlasting for Mac og Windows) eller Neuro Mobile -appen (en gratis nedlasting for iOS og Android).  Inne i Neuro-redaktørene finner du verktøyene for personlig å lage dine egne retro-futuristiske synthesizer-toner. Bruk  C4s samling av fire parallelle stemmer, tre oscillatorbølgeformer, ti-pluss konvoluttfølgere, tjue pluss modulerende filtre, forvrengning, tremolo, tonehøyde, intelligent harmonisering, programmerbar sekvensering og mer for å ringe i den perfekte tonen. Finn alt, fra de klassiske synthonene du alltid har ønsket å gjenskape til de illusive abstraktene du har forestilt deg, men aldri hørt. Hvis du er kort tid og/eller tålmodighet, er det veldig enkelt å finne mange gode lyder - ganske enkelt   kalle opp en effekt fra utallige forhåndsinnstillinger opprettet av kildelydteamet eller den voksende legionen til C4 -brukere. < /p>