Sontronics Corona

supercardioid dynamic microphone

Varenr: 1117310
Sontronics Corona supercardioid dynamic microphone
3 080,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Den fantastiske nye Sontronics Corona er en vakkert designet dynamisk mikrofon designet for bruk på scenen eller i studio. Sontronics Corona kan skryte av et stramt supercardioid-polartmønster, og ble utviklet med tankene i tankene (etter at så mange mennesker spurte oss om vår retroinspirerte glorie kunne brukes av sangere) og gir fantastiske resultater på Sung og snakket vokal. Corona er nøye laget for å også levere enestående resultater på gitarforsterkere, trommer, perkusjon, saksofon, messing og andre instrumenter.

Designet, utviklet og bygget i Storbritannia, tilbyr Corona vår utmerket tilstedeværelse og dybde, presise detaljer over hele frekvensområdet og klasseledende avvisning utenfor aksen. Videre krever mikrofonen ingen EQ, noe har vært i rørledningen i lang tid som grunnlegger og designer, Trevor Coley, forklar ...  
"Corona har eksistert i våre sinn og som en prototype så lenge, vi er stolte av å si Det er endelig der ute! Tilbake i 2011, da vi ga ut vår Halo Dynamic Mic for gitarforsterkere, begynte folk nesten umiddelbart å spørre oss om den kunne brukes av sangere, hovedsakelig takket være det iøynefallende utseendet. Selv om det var mye. Av folk bruker glorie for stemme, er det ikke det ideelle på grunn av den skreddersydde frekvensresponsen og av grunner relatert til kapselhuset, men vi fortsatte å bli stilt spørsmålet, så jeg gjorde noe med det. "

Corona leveres i en solid, hard-shell flyvende, slik at den kan beskyttes mot strenghetene til G IGGING og TURING, og som alle Sontronics-mikrofoner, er Corona dekket av Sonnronics Lifetime Garanti (les mer om det  her). 
Takket være den eksepsjonelle ytelsen så vel som dets slående og retro-inspirerte gode utseende, er Corona En uunnværlig moderne Classic.Sontronics Corona er tilgjengelig nå, så kontakt din nærmeste Sentronics Stockist eller distributør for å finne ut hvordan du kan kjøpe eller prøve det i dag!

Corona Highlights:
• Supercardioid Dynamic Mic
• Ideell for bruk eller studio bruk
• Superb avslag
• Krever ingen ekv.
• Retro-inspirert styling
• kommer i hard-shell flightcase

anbefalt for ...
• Sung vokal (live & amp; Studio)
• Talt ord
• Gitarforsterker
• Trommer & amp; Perkusjon
• Saksofon & amp; messing
• Harmonica

Corona -spesifikasjoner
Polartmønster:  Supercardioid
Frekvensrespons: 50Hz - 15khz
Følsomhet:  -50db ± 2db
Impedans: = 600 Ohms
Kobling:  tre-pinners XLR
Power:  Phantom Power Not Needing
Dimensjoner:  162 x 113 x 62mm
Vekt:  797g
kommer med: & nbsp ; hard-shell flightcase