Sontronics Apollo 2

phantom-powered stereo ribbon microphone

Varenr: 1117309
Sontronics Apollo 2 phantom-powered stereo ribbon microphone
22 073,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

I likhet med originalen, kan Apollo 2 vår skryte av to svært følsomme båndelementer satt i en X-Y Blumlein-konfigurasjon, ideell for alle stereomiking-applikasjoner. 

Apollo 2s unikt designet, laser-sveisede sylindriske grill Et virkelig fantastisk og ypperlig nøyaktig tredimensjonalt bilde. Dette betyr at Apollo 2 er perfekt, ikke bare for orkester-, kor- og pianoopptak, men også for å fange atmosfæren og karakteren til hele innspillingsrommet ditt. Apollo 2 fungerer også utrolig bra som en overhead -mikrofon for trommer og perkusjon eller mindre instrument og vokale ensembler, noe som gir naturlige, ekspansive resultater med perfekt detaljer og klarhet i høye frekvenser og en balansert dybde og fylde til midtene og lavene. Om nødvendig kan et av de to båndelementene brukes isolert, slik at Apollo 2 kan oppføre seg som en mono -mikrofon.

Å få de beste resultatene fra Apollo 2 er uanstrengt! Takket være sin fantomdrevne kretsdesign og tilpassede, britiske britiske transformatorer, krever det veldig lite gevinst og ingen ekv. Videre har ingeniørene våre innlemmet RFI (radiofrekvensinterferens) filtre i den elektroniske utformingen (våre er de eneste båndmikene i verden som har denne funksjonen) for å sikre at Apollo 2' s signal holdes krystallklart, enten det blir brukt i en en innspillingsstudio eller et live -sted. Apollo 2 er designet som en avstandsopptak mikrofon og bør brukes med forsiktighet da båndelementene er veldig utsatt og ekstremt delikat. Imidlertid, med fornuftig plassering og nøye håndtering, vil Apollo 2 gi deg enorm tilfredshet i mange år fremover. 

For mer informasjon om bruk og omsorg for Apollo 2 eller betjener båndelementene våre, se vår bruker Guide i den tekniske kolonnen. Mikrofonen leveres i en solid, skum-paddet ABS-flyverk sammen med sin unike sjokkmontering og stereokabel. Apollo 2 vil virkelig ta pusten fra deg og gi en profesjonell kvalitet til innspillingene dine som du ikke forestilte deg var mulig!

Apollo 2 høydepunkter
• Phantom-drevet stereobåndmikrofon
• laget i Storbritannia
• To båndmotorer festet i X-Y Blumlein-formasjon
• Utrolig åpen, naturlig lyd
• Ideell for studio eller levende bruk
•  levetidsgaranti

Anbefalt for ...
• Overhead og Room Miking
• Vokal/kor ensemble & amp; Opera
• Kammer og orkesterarbeid
• Piano
• Drumkit & amp; Percussion overhead
• Akustisk gitar

Apollo 2 -spesifikasjoner
Frekvensrespons:  20Hz - 18kHz
Følsomhet:  18mv/pa -33db ± 1db
Pa @ 1000Hz)
Polartmønster:  -figur-av-åtte (x2)
Impedans:  = 150 ohm
tilsvarende støynivå:  10db 
(a-vektet)
MAX SPL  (for 0,5% THD @ 1KHz):  125dB
Power:  Phantom Power 48V påkrevd
Kontakt:  8-pinners kontakt til to 3-pinners XLR Neutrik-kontakter (kabel (kabel levert)
Dimensjoner:  260 x 65 x 65mm
Vekt:  744g (1247g med sjokkmontering)
kommer med:  stereo til to XLR -kontaktkabel, sjokkmount, aluminiumsflykasse