Sontronics DM1T Småmembran kondensator

for tammer

Varenr: 1060498
Sontronics DM1T Småmembran kondensator for tammer
1 716,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
01.05.2024

Sontronics DM-1T og DM-1S - kondensatorer for tom og skarptromme

Annonsert på Winter NAMM Show i januar 2011 Sontronics DM-1T og DM-1S, representerer sammen med DM-1B det britiske mikrofonmerkets første steg direkte inn i trommemikrofonenes verden. Mikrofonenes ankomst har tatt to år med forskning, utvikling og testing, og som med alle Sontronics mikrofoner, tilbyr de den beste kvaliteten og de mest profesjonelle resultatene, til en utrolig pris.

Sontronics DM-1T og DM-1S har blitt omhyggelig designet av Sontronics 'grunnlegger og designer, Trevor Coley, for å fange opp de eksakte karakteristikkene hos en om og en skarptromme: skinnets slag, skarpens rasling, attacket, "boom-effekten", decayet osv. Snarere enn å lage en mikrofon som får gode resultater fra enten/eller skarp og tom, har disse mikrofonene en litt annen frekvensrespons-graf, for å få eksepsjonelle resultater fra hver trommel.

I likhet med DM-1B, har begge disse blyant-stil kondensatorene en 10dB pad-bryter som lar mikrofonene takle opp til 135dB SPL. Sontronics DM-1T og DM-1S har blitt grundig testet til det ytterste av ulike session-trommeslagere, livemusikere og produsenter, inkludert Flood (U2, Killers, Arctic Monkeys) og Mark Rankin (Friendly Fires, Florence & The Machine).