Sontronics DM1S Småmembran kondensator

for skarptromme

Varenr: 1060497
Sontronics DM1S Småmembran kondensator for skarptromme
1 955,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sontronics DM-1T og DM-1s
-Blyantkondensatorer for Tom og Snare Drum
kunngjorde på Winter NAMM-showet i januar 2011, Sonnonics DM-1T og DM-1s, sammen med DM- 1B representerer det britiske mikrofonmerkets første forsøk på direkte trommemiking. Mikrofonene har tatt to års forskning, utvikling og testing, og i likhet med alle Sontronics-mikrofoner tilbyr de den beste kvaliteten og de mest profesjonelle klingende resultatene, men til en utrolig pris.
Sonnronics DM-1T og DM-1s har vært Omhyggelig designet av Sonnronics&Apos; Grunnlegger og designer, Trevor Coley, for å fange opp de eksakte egenskapene til Tom og Snare: The Skin Slap, The Snare Rattle, The Attack, Boom, Decay and So videre. I stedet for å lage en mikrofon som får gode resultater fra enten/eller snare og Tom, har disse MIC-ene en litt annen frekvensresponsgraf for å få eksepsjonelle resultater fra hver trommel.
Som DM-1B, disse blyantstilen til endebrannstil Kondensatorer har begge en -10 dB pad -bryter som lar MIC -ene takle opptil 135dB SPL. Sonnronics DM-1T og DM-1s er grundig testet til sine grenser av forskjellige økttrommeslagere, levende musikere og produsenter, inkludert flom (U2, Killers, Arctic Monkeys) og Mark Rankin (Friendly Fires, Florence & The Machine). < Br>