Sontronics STC-3X SILVER Stormembran

kondensator, 3 karakterestikker

Varenr: 1060486
Sontronics STC-3X SILVER Stormembran kondensator, 3 karakterestikker
4 090,-
-+
Midlertidig utsolgt!
Send epost til post@evenstadmusikk.no for leveringstid
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Sontronics STC-3X-pakke:
-3-mønster kondensatormikrofon med tilbehør
Sontronics STC-3X-pakken er en ny alt-i-ett-mikrofon- og tilbehørspakke og den ideelle løsningen for å oppnå profesjonell kvalitet innspillinger hjemme eller i studio.
SONTRONICS&Apos; Ny, britisk designet STC-3X multimønsterkondensatormikrofon har de tre mest brukte polare mønstrene-kardioid, omnidireksjonell og figur-av-åtte-valgbar ved hjelp av en bryter på baksiden av mikrofonen. Den kan skilte med en dobbel en-tommers, gullspyntet membran som ligger i et stort, åpent rist og det Mannlige og kvinnelige vokal til akustisk gitar, piano, perkusjon og andre akustiske instrumenter. Det fungerer også ekstremt bra på muntlig ord, noe , orkester). I figur-av-åtte modus er den perfekt for strenginstrumenter og for stereo miking-applikasjon > • En sjokkmontering av edderkoppstil (med ekstra elastikk)
• En profesjonell kvalitet, nylon-mesh popshield
• En 5-meter hunn-til-mann XLR-kabel
• En vinyl, skinn-utseende , Zip-Up Microphone Pouch
Som alle Sontronics-mikrofoner, er STC-3X MIC beskyttet av vår gratis levetidsgaranti (bare aktiver online) og kommer også med en gratis nedlasting av Toontracks Ezdrummer Lite.