Sennheiser MKE 440 stereo microphone

Varenr: 1086679
Sennheiser MKE 440 stereo microphone Sennheiser MKE 440 stereo microphone Sennheiser MKE 440 stereo microphone
3 507,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
08.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
Tenk deg perfekt stereo, helt uten sideeffekter

MKE 440 har to individuelt justerte og matchede minishotgunmikrofoner som sikrer at MKE 440 fanger inn den lyden du ønsker. Mikrovindhetten i rustfritt stål reduserer vindstøy og beskytter de fine høyfrekvente detaljene i lyden. MKE 440 leverer en fint balansert stereo miljølyd og forsterker lydkilden rett foran kameraet.

Oppgradering av lyden på DSLR

En ny, patentert V-formet konstruksjon med to shotguns er Sennheisers fantastiske løsning for stereolyd fanget inn av mikrofoner montert på kameraet med blitzsko. Denne konfigurasjonen dekker en stereobredde tilsvarende et bilde skapt av vanlige 35 mm kameralinser. Spredningen er svært jevn, og høy taletydelighet er i fokus.

Det du ser, er det du hører

For å generere stereolyd der det er nødvendig med to mikrofoner, benytter man vanligvis ikke shotgunmikrofoner. Av den grunn høres mange stereo-videoer ganske fjerne og etterklangsbetonte ut, mens mye uønsket støy utenfor fokus fanges opp uten å bli undertrykt.

Unik og i høy grad retningsvirkende – stereo V

For å generere stereolyd der det er nødvendig med to mikrofoner, benytter man vanligvis ikke shotgunmikrofoner. Av den grunn høres mange stereo-videoer ganske fjerne og etterklangsbetonte ut, mens mye uønsket støy utenfor fokus fanges opp uten å bli undertrykt.

Vår løsning er en ny, patentert V-formet konstruksjon med to shotgunmikrofoner. Denne konfigurasjonen dekker en stereobredde tilsvarende et bilde skapt av vanlige 35 mm kameralinser. Spredningen er svært jevn, og høy taletydelighet er i fokus.

Patentert vibrasjonsoppheng mot håndteringsstøy

Når man håndterer mikrofoner, oppstår det lett strukturbåret støy, for eksempel når kameraet de er montert på, beveges. Av den grunn har MKE 440 et spesialutviklet patentert vibrasjonsoppheng. Det er nøyaktig justert etter vekten og dimensjonene på røret på shotgunmikrofonen og sikrer optimal undertrykking av håndteringsstøy. Gummiopphenget er festet inne i det beskyttende metallgitteret.

En robust konstruksjon

En meget robust og holdbar mikrovindhette i rustfritt stål beskytter mikrofonene og sørger for undertrykking av vindstøy. I motsetning til vanlige skumgummivindhetter vil metallgitteret ikke påvirke lyden ved å tilsløre klarheten i diskanten. Videre fungerer den som beskyttelse mot elektromagnetisk interferens.

Elektronikk med høy dynamikk

Den integrerte, batteridrevne elektroniske kretsen med høy dynamikk matcher utgangssignalet fra MKE 440 til inngangsfølsomheten på kameraet. På den måten kan den håndtere et dynamikkområde som strekker seg fra de fineste lydnyanser til skrikende høy rock. Bassfilteret reduserer strukturbåren støy og lavfrekvent vindstøy. MKE 440 har ekstra lang driftstid, mer enn 100 timer på to AAA-batterier og leverer full lydkvalitet også ved drift med lavt batteri.