sE Electronics V Beat

Tam-mikrofon

Varenr: 1122934
sE Electronics V Beat Tam-mikrofon sE Electronics V Beat Tam-mikrofon sE Electronics V Beat Tam-mikrofon
2 083,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

V -takten er den mest kompakte trommelmikrofonen i sin klasse, beregnet på bruk med Snare eller Tom -trommer. I motsetning til V7, som er optimalisert for vokal, har V-takt den samme høykvalitets soniske ytelsen som V7 X-instrumentdynamikken, men i en dedikert lavprofil & amp; trommelvennlig formfaktor. Innstilt for instrumentell bruk, kan den også brukes på kilder som elektriske gitarhøyttalere eller messinginstrumenter.


Den spesialiserte kapselen gir en svært detaljert, ekstremt naturlig lydkarakter på snarer eller toms i alle størrelser, med fantastisk avvisning utenfor aksen for å minimere blødning fra trommer og cymbaler i nærheten. Dens ultra-kompakte design og parallelle XLR-kontakt & amp; Stand Mount gir det det minste fotavtrykket i sin klasse, og dets fjellfolid svingbare montering lar vinkelen justeres med stor presisjon-slik at den kan rettes mot nesten alle deler av trommelhodet for å oppnå uansett lydkarakter som kreves. < /p>

V-takten bruker en ekstremt lavprofil av mekanisk design, med XLR-kontakten og stativfestet integrert parallelt på undersiden av det fleksible svingbare monteringen. Dette minimerer V-beatets fotavtrykk, fjerner eventuelle kabler fra synslinjen og negerer behovet for eventuelle rettvinkeladaptere eller spesielle kabler. Det betyr også at det ikke er noen fare for at kabler forstyrrer trommeslagerens ytelse, ettersom de holdes utenfor veien for cymbaler og trommelpinner.