sE Electronics V7X

Varenr: 1104904
1 160,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

Kraftig. Naturlig. Fokusert.
  v7 x  bringer alle instrumentene dine til liv. En supercardioid -dynamisk instrumentmikrofon som løfter det lydkonkurranse foran dine kilder, og kobler lyttere med ytelsen din på et helt nytt nivå.

Søsken Til den anerkjente vokalorienterte  V7, er V7 X et dynamisk instrumentmikrofon som er ideell for et bredt spekter av instrumentelle applikasjoner -& nbsp; både i studio og på scenen. Den spesialiserte kapselens  innovative aluminiumstemmespole og nbsp; og  splitter ny akustisk design  er spesielt skreddersydd for instrumentell forsterkning av full båndbredde; innspilling, med en perfekt balanse av  detaljerte høydepunkter og nbsp; og  dype, ultra-kraftige lavtur > I en verden overfylt med dynamiske mikrofoner - og i stor grad ledet av en liten håndfull “bransjestandarder" - V7 har raskt oppnådd stor ros fra både kunstnere og anmeldere med sin fantastiske realistiske lydkvalitet, enorme gevinst før tilbakemelding, og overlegen off-axis-avvisning.

V7 x gir de samme ønskelige egenskapene til din instrumenter, som gir et perfekt naturlig bilde av lyden deres i et hvilket som helst live- eller studiomiljø - og dermed gir en enda tettere forbindelse mellom instrumentet og lytteren.

Hjertet til V7 X: den nye DMC7 X -kapselen

Den helt nye tilpassede DMC7 X-kapselen tilbyr de samme teknologiene og funksjonene som søsken i V7, inkludert den innovative, spesialiserte aluminiumstemmespolen. Mens V7 er optimalisert for vokal, har kapselen i V7 X blitt skreddersydd for instrumentell bruk. Det øvre frekvensområdet er glatt & Balansert, å fange opp hver nyanse av spilleren, mens den senkede resonansen og utvidet, kraftig lavfrekvensrespons gir mulighet for et komplett spekter av instrumenter: 4x12 gitarhauser, toms, snarer, horn, roterende organer eller noe annet instrument kommer alle gjennom høyt, Naturlig og tydelig.

Supercardioid -mønsteret til denne sofistikerte kapselen hjelper også med å isolere instrumentene dine fra andre lydkilder på scenen - effektivt å redusere trinnet blødning og sikre store mengder gevinst før tilbakemelding.

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<

<. P> velprøvde neodymmagneter, stramme produksjonstoleranser og høy utførelse sikrer utmerket følsomhet, high-end lydkvalitet og suveren konsistens.

All-Metal Housing & Beveled Spring Steel Grille

V7 X&Apos; s Road -Ready Design er alt metall - ingen plastdeler her. Chassiset&Apos; Høy kvalitet, svært holdbar sinklegering er designet for å holde opp under stress på scenen i årevis, og Spring Steel Mesh-gitteret er dentesikre og korrosjonsfri for perfekt pålitelighet.

og se den skrå kant rundt gitteret? Dette forhindrer at V7 X rullerer når den er satt ned på toppen av en forsterker eller scenegulvet.

Unik, patentert integrert kapselfjæring

V7 Xs avanserte interne kapselfjæring fra sjokk & støt og gir usedvanlig lav rumling og håndtering av støy sammenlignet med andre mikrofoner i klassen.

Intern frontrute

Den røde indre frontruten reduserer effektivt uønsket vindstøy -& nbsp; og i tilfelle du foretrekker en mer visuelt subtil svart frontrute , Vi har også inkludert en som et standardtilbehør.

Gullbelagt XLR-kontakt

V7 X&Apos; s gullbelagte XLR-kontakt sikrer også en tapsfri og pålitelig signalforbindelse i årene som kommer. P> I boksen

  • Mikrofon
  • MIC -klipp
  • Trådadapter
  • Svart indre vindskjerm
  • Bærepose < /li>
  • SE Logo -klistremerke
  • Brukerhåndbok

Spesifikasjoner

  • Kapsel:  dynamisk
  • < li> stemmespole:  aluminium
  • magnet:  neodymium
  • Retningsmønster:  Supercardioid
  • Frekvensområde:  30 Hz - 19 kHz
  • Impedans:  300 ohm
  • Følsomhet:  2,0 mV/Pa (-54 dB)
  • Tilkobling:  3-pinners mann XLR < /li>
  • Diameter: & nbsp ; 47 mm (1,86 tommer)  x  lengde:  176 mm > Bruker sitater

    " V7 x har en vekt og en tykkelse på lavenden; Det er virkelig en utmerket klingende mikrofon, og den er virkelig effektiv i de øvre midter Den superdybden som treffer deg rett i tarmen, sammen med en fin sprekk også. Det har vært fantastisk."

    - Andy Meyer, FOH Engineer (Justin Timberlake, Madonna, Guns N 'Roses, Rage Against the Machine) -  Se Artist

      < /P>" Jeg liker V7 X - det minner meg om Audix i5, men med mer klarhet og en tykkere bunnending. Siden jeg har hatt det på, gir det førerhusene et mer solid sted i blandingen uten å være lys."

    - Gary Sharpe, FOH Engineer (hver gang jeg dør, mellom Buried and Me) -  se kunstner