sE Electronics sE4400a Stereo pair

Varenr: 1005327
sE Electronics sE4400a Stereo pair
13 195,-
-+
Må bestilles. Varen er på lager hos vår leverandør
Kan sendes fra vårt lager
06.05.2024
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.

Produktteksten på denne varen er maskinoversatt. Trykk her for å se originalspråk (engelsk).

 

SE4400A har 4 polare mønstre: kardioid, hyperkardioid, figur på 8 og omni. 4400 A har 2 bass kutt ved 60Hz og 120Hz 2 pads ved 10 og 20dB.
Chassiset er lite (veldig lite), men klarer fortsatt å huse en dobbelt membran 1 tommers kapsel og all elektronikk og brytere i toppklassen. Denne flate, rundkantede chassisdesignen lar mikrofonen brukes flat på en trommel eller gitarhytte, eller skyves gjennom inn i huden til en kick -tromme. Det er også perfekt for sunget vokal og voice over arbeid, for selv om det er den minste mikrofonen av dens type, ser den fremdeles ut; stort når det brukes fullt ansikt på. Den er ekstremt tynn på mindre enn 3/4 tommer og passer pent i håndflaten.
SE4400A har en unik, svart, ikke-reflekterende, ikke-merking, gummiert finish som er ideell for live scene, teater , TV- og kringkastingsapplikasjoner som krever belysning.
Endelig har kapselen blitt spesielt innstilt etter nesten 2 år med tester før markedet med profesjonelle studioer og kringkastere, for å virkelig være noe som veldig få mikrofoner kan den sanne allrounderen.
Vital i profesjonelt studio- eller kringkastingsapplikasjoner der en ingeniør trenger å vite at han kan nå en mikrofon som vil håndtere enhver jobb, og like mye for hjemmestudio -brukeren som har et budsjett og trenger en mikrofon som passer til enhver anledning. < Br> mikrofonen er multifunksjonell, men likevel uklart, lyden er glatt og smigrende, og likevel, fordi kapslene er håndlaget (som alle SE-mikrofoner) og deretter individuelt innstilt, drar den fordel av å mangle den vanlige hypede toppenden av mest moderne masse produserte mikrofoner fra automatiserte maskiner.
SE -elektren ONICS 4400A kommer med et unikt sjokkmontering som lar deg passe den monterte mikrofonen i bittesmå rom, eller snu sjokkklemmen for å utvide mikrofonen helt utenfor sjokkfestet for nære mikrofonapplikasjoner eller vokal. Multi-mønsteret SE4400A kommer også med en full, stålhåndhevet, svart aluminium, signatur SE Flight Case.